Valokuva0042

Joku autoharrastaja voisi pitää Ferraria ja Trabantia automaailman kahden ääripään edustajina. Siksipä näiden kahden automerkin yhdistäminen ei äkkiseltään tunnu kovin luontevalta ajatukselta. Berliinissä vuokrattavissa oleva ”Ferrabi” Ferrari-Trabant kuitenkin todistaa, että melkein mikä tahansa on luovalle autontuunaajalle mahdollista.

Jopa itsensä Michael Schumacherin signeeraama Ferrabi-auto kuuluu Berliinissä sijaitsevan Trabi-Safari autovuokraamon kalustoon. Trabi-Safari järjestää Itä-Saksan autoteollisuuden ylpeydestä kiinnostuneille turisteille Kiertoajeluja Berliinissä aidon Trabantin kyydissä -alkaen 15€ tuntihinnalla.

Vaikka kuvassa esiintyvän auton suoritusarvot jäävät hämärän peittoon, niin veikkaan että tämän suhteen ollaan reilusti lähempänä Trabantia, kuin Ferraria.

Trabi-Safari -autovuokraamon kotisivuille

Edellinen artikkeliAnastacia Spadan X-Ray Umbrella kierrättää röntgenkuvat
Seuraava artikkeliCasa Bugatti on reilun 200 euron vedenkeitin

3 KOMMENTIT

  1. Olisiko tämä ollut vähemmän typerän näköinen jos osat olisi otettu toisin päin? Siis ferrarista nokka ja trabasta takaosa..

  2. Hyvät kilvet on autoon saatu 🙂 512TR on Testarossan seuraaja, ja muodot ovat peräisin kyseisestä mallista.

  3. Mahtava idea, paitsi suomessa tuskin menisä katastuksesta, täällä kun lähes kaikenlainen rakentelu liikennekulkuneuvoihin on kiellettyä 🙁 Seuraavaks ladasta lambo, kuka aloittaa väsäämisen 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.