daily_makeover_virtuaalinen_tyyli

Vaikka lukijakuntamme taitaa edelleen olla voittopuolisesti miespuolista, niin tässä vaihteeksi kauniimpaa sukupuolta edustavalle lukijakunnallemme suunnattu juttupostaus.

Naisille suunnattujen televisio-ohjelmien ja aikakausilehtien kestosuosikki tuntuu olevan erilaiset  ”makeover”, eli tyylin uusimisjutut, joissa normaalisti ”ihan tavalliselle” kotirouvalle taiotaan ammattimaisella meikkauksella ja hiusten laitolla uusi säväkkä lookki.

Moderni teknologia mahdollistaa tällaisten make-over tyylimullistuksien tekemisen nyt myös ihan kotioloissa – ainakin virtuaalisesti. Dailymakeover.com verkkosivustolla on julkaistu melkoisen monipuolenen, useiden meikkivalmistajien oikeita meikkivaihtoiehtoja tarjoava virtuaalinen ”tyylinvaihtosovellus”, jossa uusia hiustyylejä ja meikkiyhdistelmiä on mahdollista kokeilla rauhassa, ennen kauppaan meikkiostoksille astelemista.

Vaikka sovellus jäi itseltä kokeilemattta, niin tämä on kuitenkin kerännyt netin blogisfäärissä melkoisesti positiivista palautetta. Kannattaa siis ehdottomasti käydä heittäytymässä villiksi ja kokeilla verkkopalvelussa kaikkia ihquja meikkijuttuja rauhassa ensitilassa!

Palvelu löytyy osoitteesta dailymakeover.com

(kautta: dvice.com)

Mainos: Parasta kosmetiikkaa ja meikkejä kotiin kannettuna Netkosmetiikka.fi -verkkokaupasta

Edellinen artikkeliKönecke joulukalenteri-salami on loistava!
Seuraava artikkeliTupakanmuotoinen sytkäri