Tuulivoimalla loistava auton konepeltikoriste 1

Tuulivoimalla loistava auton konepeltikoriste 2

Harvoin on nykyään autoissa näitä konepellillä pönöttäviä koristeita. Ei nyt tule äkkiseltään mieleen kuin mersu, jaguaari ja rolsroise. Harmi sinällään. Jos sattuu olemaan huomattava tarve saada konepellille koristin, tässä voisi olla osuva, ainakin tietyn tyyppisiin viritelmiin.

Muovinen härpäke siis loistaa kun tuuli pyörittää propellia. Eri vauhdeissa on erilaiset efektit, lupaa myyjä. Upea varmasti etenkin motarilla yön pimeydessä. Laillisuudesta ei kyllä ole tietoa, mutta onkos sen nyt niin väliä, kun on niin hieno. Hintaa 4,71 dollaria.

Lähde: www.dealextreme.com (via nerdapproved.com)

Edellinen artikkeliTupakanmuotoinen sytkäri
Seuraava artikkeliBird Identiflyer tunnistaa linnun laulusta

14 KOMMENTIT

 1. Yksi yö auto kadunvarrella niin joku on repäissyt tuon irti.
  Eipä kyllä hintakaan päätä huimaa.

 2. ”rolsroise” 😀

  Tuskin tuo kauhean kauan pysyy paikallaan mutta onpahan ainakin erikoinen ja jokaiseen amiskorollaan pakkohankinta!

 3. Eipä enää jaguaariinkaan saa koristetta… Liittyy jotenkin jalankulkijan turvallisuuteen tuokin kielto. Paljonpa siinäkään merkkaa pikkuinen nokkakoriste kun auto törmää jalankulkijaan.

  Tuo merkki nyt tuskin kestää edes kovaa vauhtia, ennen kuin irtoaa ja viimeistään joku toinen amiskorollan omistaja nappaisee tuon ohimennessään pois.

 4. veikkaisin jonkin sortin neodyymia tossa jalassa tai vastaavaa että pysyy paikallaan …

 5. …Paljonpa siinäkään merkkaa pikkuinen nokkakoriste kun auto törmää jalankulkijaan.

  Kun auton törmättyä sinuun rojahdat sen merkin päälle niin se ”pikkuinen nokkakoriste” siinä konepellillä voi saada aika ikävää jälkeä aikaan…

 6. Todellisuudessa koriste ei saa virtaansa tuulesta, vaan auton moottorista tämäkin energia tulee ja hiukan polttoainetta vie.

 7. ”Todellisuudessa koriste ei saa virtaansa tuulesta, vaan auton moottorista tämäkin energia tulee ja hiukan polttoainetta vie.”

  Kannattaa käydä pissillä ennenkuin lähtee ajelemaan, ettei polttoainetta kuluisi niin paljon.

 8. Mersuhan nyt hävettää naapureita jo muutenkin, ei tollaista tarvitse siihen.. =D

 9. Mitä hemmetin väliä sillä jalankulkijalla (ihmisellä) on väliä kun auto tekee yli-ihmisen täysillä yli-ihmisen oikeuksilla.

  Lada-miehen pahin painajainen jos ylpistyisi.

 10. kyllä saa nykyään taas jaguaareihinkin noita nokkakoristeita, nykyään myydään sellaisia katkeavia (kai moivista tehtyjä) nokkakoristeita.

 11. Mielestäni on harmi ettei enää autoissa saa olla koristeita. Mielestäni esim. 30-luvun autoissa oli hienoa se, että niissä lähes jokaisessa oli edes jotain koristettä konepellillä. Autoista tulee koko ajan vain ”sieluttomampia” mitä enemmän ”kehittyvät”.

 12. Suomessa tosin on kielletty kaikkien ylimääräisten valojen/vilkkujen lisääminen auton ulkopuolelle. Eli jos sattuu moisen autoonsa liimaamaan niin siitä kiinnostuu ensimmäisenä poliisi.

Kommenttien lisääminen on estetty.