Samsung TL225 -kamerassa on 1,5 tuuman näyttö etupuolella. Omakuvia varten.

Digipokkareita alkaa olla sen verran liikkeellä, ja täytyy mitä ilmeisimmin aina yrittää kehittää jotain, jotta hinnat voitaisiin pitää samalla tasolla. Normaalistihan lisätään pikselimäärää ja uudessa kameramallissa on aina n. miljoona pikseliä lisää. Tästä on hyvänä todisteena Canonin Digital Ixux -malliston kehitys. Nyt mennään 12 megapikselin kohdalla, ja taitaa olla niin, että peruspokkarin optiikalla ei kovin paljoa enää hyödyllisiä pikseleitä saada enempää.

Samsungin TL225 -mallissa on juurikin tämä 12,2 megapikseliä. Lisäksi esikatselunäyttö taustalla on venytetty 3,5-tuumaiseksi, joten äärirajoilla mennään. Lähteemme tietää kertoa että myös käyttöliittymä on melko kehittynyt. Uutta tässä kamerassa on etupuolella oleva 1,5-tuuman näyttö, jota voi käyttää vaikkapa omakuvia otettaessa. On myös lapsikuvaus-moodi, jossa etunäytöllä on animaatio, jotta lapsi saataisiin katsomaan päin. (Huijausta sanon minä.)

Hintaa kuvauslaitteelle tulee 350 dollaria ja sillä saa myös 720p videokuvaa. Myynnissa syyskuussa USAssa.

Lähde: dvice.com

Edellinen artikkeliCoin Flipper -prototyypit tutkivat sattumanvaraisuutta
Seuraava artikkeliPlaystation 3 Slim on tässä!

6 KOMMENTIT

  1. Taitaa olla hyödylliset pikselit kadonneet kilpailussa tyysti… Ei se kuva parane jos pieneen tilaan yritetään sulloa enempi ja enempi pikseleitä, jonkin muun ominaisuuden kärsimättä… Mielummin ottaisin sen 6 mpix kameran, jossa on iso herkkä kenno (saattaa saada kuvia ilman salamaakin…. ) kuin sen 18 mpix kameran.

    Yli kuuden mpix kuvien hyödyllisyys? Taitaa kohina syödä senkin hyödyn…

  2. Itse en ole mikään kamera asiantutija mutta onhan se jo pitkään tiedetty että digipokkaerien megapixelimäärää kasvattamalla yritetään vain höynäyttää kuluttajia. Pitää olla jotakin jolla kameroiden paremmuutta voi kaupasssa vertailla.

    Aivan kuten videokameroissa ainakin jokunen aika sitten oli tämä ”digital zoom” villitys. ”Tässä videokamerassa on 1000x digitaalinen zoomi!!!! OMG!!!” Ja jengi ostaa…

Kommenttien lisääminen on estetty.