ps3_playstation_3_slim

Mainos! Tilaa Sony PlayStation 3 Slim Brittien Amazonista yli 50€ halvemmalla kuin Suomesta!

Sonyn on jo pidemmän aikaa odotettu esittelevän uuden, pienikoisemman ja edullisemman version Playstation 3 pelikonsolistaan. Netin blogisfäärissä ollaankin nyt jo noin viikon verran pidetty varmana tietona, että konsolin uusi versio, nimeltaan Playstation 3 Slim esitellään vielä tällä viikolla, Saksassa järjestettävillä Games Fair messuilla.  Tieto näyttäisi myös saaneen nyt varmistuksen, sillä pelikonsolin Slim -verion on ilmestynyt selvän kuvan kanssa ruotsalaisen Discshop.se -verkkokaupan tuotevalikoimaan. Tuotesivulla ei vielä kerrota laitteen myyntiintuloaikaa eikä hintaa. Yleisesti kutienkin uskotaan että konsoli saapuu myyntiin syyskuun alussa, ja että tämän hinta on 299 euroa.

EDIT: Ilmeisesti kuva tosiaan onkin väärennös. Kaupan sivuille laite kuitenkin on ilmestynyt. Tänään kuitenkin odotellaan Sonyn pressitilaisuutta games Fair -messuila, eli jäädään jännäämään mitä tuleman pitää!

Edellinen artikkeliSamsung TL225 -kamerassa on 1,5 tuuman näyttö etupuolella
Seuraava artikkeliShoulderbrella on handsfree-sateenvarjo