Musavideot.org pyörittää suomalaisia musiikkivideoita

Joskus tuntuu, että aika ei riitä mihinkään. Ei edes katsomaan musiikkivideoita. Nyt on oma portaali suomalaisille videoille, joten ehkäpä tämäkin asia helpottuu.

Lainaan suoraan Hilavitkuttimen toimitukseen saapuneesta sähköpostista:

”Musavideot.org kerää yhteen netissä jaeltavat suomalaiset musiikkivideot. Palvelussa on tällä hetkellä yli 300 suomalaista videota ja määrä kasvaa kokoajan. Lisäksi palveluun on kerätty melkein kaikki Oulun Musiikkivideofestivaaleille 2009 osallistuvat videot.

”Musavideot.org yrittää myös palvella musiikkivideoalan ammattilaisia tuomalla esiin tekijät videoiden taustalla. Lähiaikojen isoja uudistuksia tulee olemaan täydellisemmät tekijätiedot, jolloin palvelusta saa helposti selville mitä herra x ja neiti y ovat muun muassa ohjanneet ja leikanneet.”

Kurkatkaa: musavideot.org

Edellinen artikkeliSony Party Shot -kamerajalusta räpsii paparazzikuvia bileväestä automaattisesti
Seuraava artikkeliNuorin tupakoija on 2-vuotias Kiinan Tianjinilainen