Musavideot.org pyörittää suomalaisia musiikkivideoita

Joskus tuntuu, että aika ei riitä mihinkään. Ei edes katsomaan musiikkivideoita. Nyt on oma portaali suomalaisille videoille, joten ehkäpä tämäkin asia helpottuu.

Lainaan suoraan Hilavitkuttimen toimitukseen saapuneesta sähköpostista:

”Musavideot.org kerää yhteen netissä jaeltavat suomalaiset musiikkivideot. Palvelussa on tällä hetkellä yli 300 suomalaista videota ja määrä kasvaa kokoajan. Lisäksi palveluun on kerätty melkein kaikki Oulun Musiikkivideofestivaaleille 2009 osallistuvat videot.

”Musavideot.org yrittää myös palvella musiikkivideoalan ammattilaisia tuomalla esiin tekijät videoiden taustalla. Lähiaikojen isoja uudistuksia tulee olemaan täydellisemmät tekijätiedot, jolloin palvelusta saa helposti selville mitä herra x ja neiti y ovat muun muassa ohjanneet ja leikanneet.”

Kurkatkaa: musavideot.org

Edellinen artikkeliSony Party Shot -kamerajalusta räpsii paparazzikuvia bileväestä automaattisesti
Seuraava artikkeliNuorin tupakoija on 2-vuotias Kiinan Tianjinilainen

8 KOMMENTIT

 1. ”Hevi” ”Musa”
  Oikein korviin särähtää.

  Tuolla on varmaan yksi genre sitten ”räppi”.

  Niin junttisuomalaista.

 2. @Bee2

  Onko vielä parempi elämä jos menettää tuon tyyppisistä kommenteista mielenrauhansa?

  onTopic: Varmaan periaatteessa hyödyllinen sivusto – jos se siis oikeasti onnistuu olemaan kattava.

 3. youtubeen tungettuja videoita linkitettynä.. esim apulannan armo voicelta ripattu todella heikkotasoinen. pientä panostusta ja videot hyvälaatusena kehiin kiitos.

  muuten ideana ihan ok

 4. @J.Dee
  Elä viitti, omasta mielestä erinomainen piikki Bee2:lta. Omalaatuinen, luova, ja ainakin itsestäni hauska. Piristää nähdä, että sarkasmia onnistutaan viljelemään Internetissäkin massasta poikkeavasti ja kohdetta kohtuuttomasti loukkaavasti.

  Mitä itse artikkeliin tulee, mainostukselta haiskahtaa. 300 musiikkivideota ei ole järin paljon. Onhan suomalaisuus tietenkin meriitti sinänsä, mutta eiköhän youtubesta vielä toistaisekso löydy aika paljon enemmän 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.