Nuorin tupakoija on 2-vuotias Kiinan Tianjiniläinen

Mielestäni tässä ei ole mitään hauskaa. Mutta näköjään videolla isää ja kavereita naurattaa, että 2-vuotias vetää kessua oikein kunnolla. Puolentoista vuoden iässä Tong Liangliang sai kivuliaan tyrän eikä päässyt leikkaukseen. Isä tarjosi savuketta kivun unohtamiseen. Siitä lähtien on palanut ja nyt menee jo aski päivässä.

Laittaa myös miettimään passiivista tupakointia, josta ei vielä ole kovin kauan edes keskusteltu julkisuudessa vakavissaan. Aiheuttaa kuulemma kaikenlaisia allergioita ja hengitysvaikeuksia etenkin lapselle.

Lähde: www.weirdasianews.com

Edellinen artikkeliMusavideot.org pyörittää suomalaisia musiikkivideoita
Seuraava artikkeliSquare iPhone Payment System mahdollistaa luottokortilla maksamisen omalla puhelimella

31 KOMMENTIT

 1. Näitä videosaitteja on netissä kummallisuuksineen jo ihan tarpeeksi. Mä käyn täällä päivittäin pällistelemässä että mitäs vempeleitä maailmalta tullut vastaan, en tsiigaamassa videopätkiä moisesta ainakaan.

 2. zztop, kattosit jo sen video pätkän … Ja.. mitä haittaa siitä on että tulee tollasia tänne? parempi kun ei mitään.. /facepalm

 3. zztop, jos et ole tyytyväinen hilavitkutin.com:n uutisiin niin vaadi rahasi takaisin.

 4. yhtätyhmältä se vaikuttaa kun aikuinen mies/nainen tupruttelee tupakkia josta ei ole hyötyä muutakuin paikkaamaan henkilön hiljaista hetkeä missä milloinkin tuntee olevansa sanaton tai

  muutoin pitää pienelle tauolleen saada tupakin hinta sauhuteltava tupakkatehtailijalle merkiksi siitä että tykkää rahastuksesta ja terveydensä ja hajunsa tulevan nikotiinin hajuisesta viemäristä.

  peukkuja tupakki riippuvaisille turhantupruttelijoille jahka tuo turhantupruttelu loppuu ja sille saadaan henkilöä kehittävämpi – rikastavampi vaihtoehto.

 5. Mielestäni kyseiseltä isältä tai vanhemmilta pitäisi kerätä jo tuossa vaiheessa lapsi pois, ei ole mitään järkeä tollaseen lapsi kuolee selvästi alle 30 vuotiaana, koska ei tollasta määrä myrkkyjä kestä noin pieni keho tai kehittymättömät elimet.

 6. ”yhtätyhmältä se vaikuttaa kun aikuinen mies/nainen tupruttelee tupakkia”

  Joo ei hyvää päivää. Ymmärtääkö 2 vuotias lapsi mikä on esimerkiksi keuhkosyöpä? Samaa mieltä Jooh:n kanssa. Pitäisi ottaa huostaan, mutta eipä tuolla varmaan ole samanlaisia sosiaaliviranomaisia..

 7. Päiväkoteihin tarvitaan tupakkapaikat! Kylläpä tää maailma muuttuu. Ennen se tupakanpoltto aloitettiin yläasteella…

 8. Eikä se onneksi edes kunnolla näytä polttavan. Savut lentää heti ulos jotten henkeen se ei vedä.

 9. ”Eikä se onneksi edes kunnolla näytä polttavan. Savut lentää heti ulos jotten henkeen se ei vedä.”

  Myrkyt imeytyvät tehokkaasti myös suun limakalvoilta.

 10. Hyvä kun tossa alhaalla oli mainos: ”Tutkitusti toimiva luonnontuote sikainfluenssan ehkäisyyn. Lue! ” 😀

 11. olkoon vaikka yksi vuotias filippiiniläinen hasanpolttaja. E.V.V.K. hilavitkuttimen taso laskee tällasista, typerä uutinen.

 12. vaikka ei vetäisikään henkeen niin silti myrkky imeytyy helposti suun limakalvoista niin kuin nuuskaki. mutta kyllä sekin vähän vaikuttaa

 13. Toisaalta, kaksivuotias on autuaan tietämätön tupakkateollisuuden mainonnasta kuten myös tupakan liioitelluista terveyshaitoista. Kukapa siis olisikaan neitseellisempi ja itsenäisempi päättämään omista asioistaan kuin tuo pieni lapsi?

 14. oi, tulee ihan tätini velipekka mieleen, kun tätä katselen:)

 15. No Yhyyy jos se nyt kuolee nuorempana kuin ylensä, kuolee kumminkin, en itse ainakaan ole tavannut henkilöä joka olisi elänyt edes yli 200v ei siitä kauheesti ainakaan oo puhuttu jos semmonen nyt sattuu olemaan jossain.

 16. Itse ainakin totutan lastani jo ensimmäisestä ikävuodesta eteenpäin pieninä annoksina alkoholiin ja tupakkaan. Näin kokeilen, onko lapsella esim. 10-15 vuoden iässä jo hyvä vastustuskyky noihin.

 17. Jännää tuo tupakin tarjoaminen hammassärkyyn, kuullut siitä täällä suomessakin.
  Itsellä oli hammas poikki ja sitä vihloi. En voi sanoa, että tupakka olisi lievittänyt.

  ps. Eikös se oo Hurnasen penikka tossa kuvassa 😀

 18. Juuri pohdin samaa Juuson kanssa, kyllä se vastustuskyky siitä kait paranee, syöpä-immuuni! en tosin kokeilisi omalla lapsella.. kumma kun tuota ei ole testattu jo rotilla, tupakkia vaan kaiken päivää niille niin nähdään jospa sitä kehittyisi vastustuskyky ^__^

 19. tuo pitäis tehdä kiinassa pakolliseksi kaikille vauvoille. ja intiassa myös. saatais maitten populaatiot vähin erin järkevälle tasolle

 20. ”tuo pitäis tehdä kiinassa pakolliseksi kaikille vauvoille. ja intiassa myös. saatais maitten populaatiot vähin erin järkevälle tasolle”

  Tietyissä maakunnissa Kiinassa tupakointi on itseasiassa määrätty valtion virkamiehille pakolliseksi, jotta paikallista savukemerkkiä tuettaisiin. Tämä juttu josta oli uutisissa joitakin kuukausia sitten, kiteyttää todella hyvin kiinalaisten maailmanmenon. Se on länsimaalaisten silmin täysin järjetöntä. Siellä he väkertävät paskan ja saasteen seassa meidän kulutushyödykkeet ja pimeän tultua ainoa viihdemuoto on katsoa telkkaria kaltereilla suojatussa, pienessä yrityksen omistamassa kämpässä ja imeä norttia. Käykää itse katsomassa, avartaa maailmankuvaa ja pistää arvostamaan montaa asiaa Suomessa.

  Todella sääliksi käy lasta.

 21. Kipuihin suosittelen ennemmin toista poltettavaa (ja syötävää) luonnontuotetta.

Kommenttien lisääminen on estetty.