Metallinpaljastin-sandaalit

Maasta saattaisi löytyä kultakimpaleita. Tai muuta arvokasta metallia. Etenkin jos liikkuu Pahtavaarassa päin. Tosin sandaalit soveltunevat paremmin etsintöihin hiekkarannalta. Kuten kuvasta näkyy, patteri kiinnittyy näppärästi sääreen ja metallinpaljastin sijaitsee sandaalin pohjassa, josta se havaitsee metallin aina 60 senttiä alaspäin. Tunnistus ilmaistaan punaisella valolla, tärinällä tai äänimerkillä. Hintaa läpsyttimillä on 59,95 dollaria, joten etsiä saanee aika kauan ennen kuin on omillaan.

Lähde: www.hammacher.com (via www.thegreenhead.com)

Edellinen artikkeliRadio-ohjattava RMS Titanic on 1,8 metriä pitkä
Seuraava artikkeliPurkitettua uuden kirjan tuoksua e-kirjaelämyksen täydennykseksi

9 KOMMENTIT

 1. Vähän veikkaan ettei tuo sandaalissa oleva liitin kestä kovin montaa askelta…

 2. Kuinkakohan paljon tuollaiset läpsyttimet painaa? Onkohan kuitenkin helpompaa kannatella varsinaista etsintä.

 3. Johdon paikka sandaalin sivussa ei kyllä vakuuta. Kestää jos kävelet tasaiseisella eikä mitään kiveä satu tuon liittimen alle.
  Ei näköjään kovin fiksua porukkaa ole jotka tuommoisia leluja kehittelee.

 4. mielestäni idea on silti hyvä.

  pienen hiomisen jälkeen rantasandaalit ihan noin päivittäisessä käytössä skannailee automaagisesti 😉

  .w

 5. Tuohan ois ihan pirun kätevä niillä alueilla mihin on jäänyt paljon maamiinoja. Lahjoitetaan vain alueella asuville tuommoisia sandaaleja ja laitetaan ne kävelemään miinoitetulle alueelle. Pian kaikkien miinojen paikat olis tiedossa ja voitaisiin lähettää pommiryhmä purkamaan ja tekemään miinat vaarattomiksi!

  …eiku siis hetkinen? …No kyllä ne ainakin löytyis. 😉

 6. Näyttää enemmän teekkarijäynältä, kuin loppuun asti suunnitellulta tuotteelta. Ihan kuin tuo liitin olisi vain lätkäisty tuohon, sen tarkemmin miettimättä. Prototyypissä tommonen selvä suunnittelumoka voitaisiin sallia, mutta ei valmiissa tuotteessa. Lisäksi, kuka jaksaa koko ajan katsoa alaspäin jotta näkisi nuo ledit?

 7. ”Tunnistus ilmaistaan punaisella valolla, tärinällä tai äänimerkillä.” Tekstin lukeminen sallittua ja ennen tuommoista viestiä, Teekkari, jopa suositeltavaa ettei tule nauretuksi.

Kommenttien lisääminen on estetty.