can-newbook1

Harva se auton harrastaja tietää, että esimerkiksi uuden auton tuoksuisia Wunderbaum-tuoksukuusia on ollut kaupan huoltoasemilla jo iät ja ajat auttamaan uuden auton elämyksen saavuttamisessa vanhalla Corollalla. Autokuusista ei kuitenkinaan ole iloa uuden teknologian aamunkoitossa, kun kirjaharrastaja on totutettava e-kirjalaitteiden lukuelämukseen täysin ilman tyydyttävää uuden painopaperin tuntua ja tuoksua. Hajuaistin kaipaaman elämyksen paikkaamiseksi on nyt kuitenkin saatavilla lääke spraypullon muodossa. Tuote nimeltään ”Smell of Books” on aerosoli, joka tuoksuttaa minkä tahansa hilavitkuttimen uuden kirjan tuoksuiseksi tarjoten uuden painotuotteen elämyksen uudelleen ja uudelleen ilman ikimetsän pokkaripaperiksi laittoa.

Kautta: neatorama.com

Edellinen artikkeliMetallinpaljastin-sandaalit
Seuraava artikkeliTulevat super-säiliöalusten kapteenit harjoittelevat pienoismalleilla