liharipustin

Tällä kertaa ideablogissa on vuorossa hieman tavallisesta linjasta poikkeava innovaatio, nimittäin pakastelihasta veren poistoa helpottava ”liharipustin”. Innovaattori nimeltään Miika Huttu kertoo keksinnöstä seuraavasti:

”Jokainen pakastetun lihan kanssa taiteileva tietää että pakastettuu lihaan jää väkisellä enenpi vähempi verta, joka sitten pilaa lihan helposti ja sotkee jääkaapin tai pöydän.

Meillä jäistä hirvenlihakönttiä varten on ihan tavallinen tuttikeiju pyöräytetty tiskialtaan tankoon roikkumaan. Vakuumipussiin pakattu lihaköntti otetaan sitten suoraan pakkasesta tai jääkaapin kautta tuttikeijun klipsillä tiskialtaan päälle roikkumaan. Pussin alareunaan muutama pikku viilto että veret poistuvat.

Jos haluaa olla todella varma verien poistumisesta, lihaköntti voidaan ”naulata” pussin yläosaan hammastikuilla jolloin rei’ät pussin alla pysyvät auki.”

Edellinen artikkeliKustomoituja pyöriä: Nyrkkirauta
Seuraava artikkeliLisää uuden iPhonen speksejä vuotanut nettiin – eli mitä kaikkea saamme odottaa Applelta kesäkuussa?