ilmapallo_venalainen_ruletti

Venäläinen ruletti on ehkäpä vastenmieleisin peli ikinä.  Pelin luonne äärimmäisenä uhkapelinä on kuitenkin tehnyt tästä eräänlaisen klassikon pop-kulttuurin mytologiassa.

vakavasta aiheesta voi toki tehdä myöskin pilaa. Tämän muovihärpäkkeen kanssa pelattuna idea pysyy samana, mutta kuolettavasta luodista ollaan luovuttu ja tämä on korvattu korvat soimaan laittavalla ilmapallolla. Yksi kuudesta laukauksesta pamauttaa pallon, mutta sekä voittaja, että häviäjä saavat pitää henkensä.

Venäläiseen ilmapallorulettiin tarvittavia pistooleja löytyy myynnistä korealaisesta verkkkokaupasta.

Edellinen artikkeliJapanin juoma-automaatit tarjoavat ilmaisia juomia hätätapauksessa
Seuraava artikkeliVoita itsellesi Mini Clubman Buzz-tietovisassa pärjäämällä

7 KOMMENTIT

  1. Hiukan voi tehdä pahaa jatkuva ilmapallon räjähtäminen korvanjuuressa. Tietysti jos on hyvä pelaamaan tuota niin voi kavereille laittaa jäynää.

  2. Vesi-ilmapallo saattais olla parempi tuohon, jos ei halua korvia särkeä.

  3. Mielestäni tää on mahtava perjantai-illan ryypiskelyhupiväline. Istutaan hämärään huoneeseen pöydän ympärille ja jokaisesta ”huti” menneestä drinkki lärviin!
    Mahtavaa 🙂

  4. niin…ja kauriinmetsästäjistä amerikkalaisille tutuksi tullut venäläinen ruletti tappoi useita teini-ikäisi koska ne ei ymmärtäny eroo revolverin ja puol automaatti pistoolin välil xD

  5. Just joo, äly hoi. Pamaus korvan juuressa vinguttaa 15-vuotiaana ehkä hetken korvia ja on siistiä, mutta kuulovaurion huomaa sitten 30-vuotiaana kun tinnitus alkaa uudestaan. Kestää muuten sitten hautaan saakka. Kandee miettiä mitä tekee.

Kommenttien lisääminen on estetty.