Marvel-supersankarimaailman ehkäpä kaikkein kovin supersankari, eli Wolverine sai juuri oman (valitettavan surkean) elokuvansa tettereihin.  Eräs kyseisen hamon fani on innostunut teemasta jopa niin paljon, että on rakentanut itselleen toimivat Wolverine-kynnet.

Voi voi kun ei nyt vaan mitään sattuis. Vaarallisen näköiset nimittäin ovat.

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliVoita itsellesi Mini Clubman Buzz-tietovisassa pärjäämällä
Seuraava artikkeli8bit FM on nettiradio, joka soittaa klassikkopelien taustamusiikkia

23 KOMMENTIT

 1. Taitaa typpi löytyä kohta uutisista, sarjamurhaajaksi syytetynä, kun noin hurjat leikit on.

 2. Tervehenkistä rakentelua tosiaan! 😉
  Tuohan on ihan toimiva, kunnes vastaan kävelee kaveri joka on keksinyt tehdä taksikuski-leffasta tutun liukukotelon pistoolille.. 😉 Eiköhän niitäkin ole rakenneltu..

 3. Puhinasta ja ilmeestä päätellen ottaa ton touhunsa kovin vakavasti. 🙂 Asiallisesti tehdyn näköset kuitenkin…

 4. Musta vähän tuntuu että nuo ei kestä jos noilla ihmistä huitasisi lähtee luultavasti terät irti tosin kyllä sillä haavoja saa tehtyä.

 5. Paljonkohan voimaa tossa ”ulostulo”mekanismissa on? Et mitä jos olis laittanu pahvilaatikkoon ”kiinni” nyrkit ja sit vapauttanu kynnet?

 6. Joo, vaikka sinänsä ihan pätevää rakentelua niin tyyppi vaikutti jotenkin säälittävältä… ”Muh muh, haluan olla yhtä cool kuin Hugh Jackman”

 7. Kyllähän noilla varmaan jonkunlaista jälkeä saisi. Aika jumalattomasti voimaa kyllä tarvitsisi jos haluaisi vaikka tökätä kynnet jonkun mahaan ja vetästä siitä alaspäin vatsa auki…
  Jäi vaivaamaan tuossa se, että miten nuo kynnet vetäytyvät takaisin sisään. Pitäisikö ne ”ladata” vai miten tuo onnistuu?

 8. Aika vempeleen on rakennellut 😮
  Jos terät vaihtaisi hiiliteräkseen ni sais oikeasti terävät terät, jotka uppois tohonkin laatikkoon ilman puhinoita. Tehokkuudessa taitaa tavallinen puukko olla parempi, mutta ohan noi aika mahtavannäköiset.

 9. no tuskin noilla ketään saisi vahingoitettua mutta uskon kyllä että ppliisi pysäyttäisi jos näkisi herran nuo yllään

 10. Aika pelle kaveri, tekee tollaset, hakkaa kokolattiamattoa ja on kaiken huipuksi melko totisen olonen.. melko säälittävää, mutta olishan tollaset ihan komeet. 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.