htc-magic_kosketusnaytto

Vaikka täälllä Pohjolassa ollaan tähän asti saatu turhaan odottaa Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja matkapuhelimia kauppoihin, niin asiaan saadaan huhujen mukaan parannusta pian. Matkapuhelinvalmistaja  HTC:n toisen sukupolven Android puhelin, nimeltään HTC Magic on Digitodayn mukaan  saapumassa myyntiin Suomessa jo toukokuussa. iPhonen ja Nokia 5800 puhelinten kanssa samoista markkinoista kilpailevan luurin on tuomassa Suomeen Saunalahti, ja ilmeisesti laite tulee ostettavaksi ainoastaan Saunalahden verkkokaupasta.

Saunalahdesta ei vielä virallisesti kommentoida huhuja, eikä laitteen hintatietojakaan näin ole saatavilla. Esimerkiksi Saksassa, jossa puhelin on jo markkinoilla, tämän kytkyvapaa hinta on noin 450 euroa. Tämän perusteella voisi arvioida, että hinta tulee suomessa olemaan hieman iPhone alhaisempi, samassa hintaluokassa Nokia 5800 laitteen kanssa.

n

{democracy:199}
Edellinen artikkeliKännykän kuoriin modattu muistitikku
Seuraava artikkeliHäät Shrek-tyyliin

15 KOMMENTIT

 1. Itse tilasin tuon HTC:n ensimmäisen sukupolven luurin Googlelta (Dev Phone 1).
  Hintaa vehkeelle postikulujen, dev-rekisteröitymisen ja verojen kanssa tuli ~400€
  Suosittelen! 🙂

 2. Oon kokeillu iPhonea ja 5800:a ja voin sanoa, että iPhone on parempi. Käyttöliittymä, laadukkaampi kosketusnäyttö, ohuus ja tyylikkyys on tärkeimmät syyt. Tosta HTC:stä ei kellään varmaan ole paljon kokemuksia esittää.

 3. Kytkykaupalle iso ei, samoin Nokialle ja erityisesti iPhonelle. Jotain OpenMoko-luuria voisi himoitakin, siinä on avointa sekä rauta että softa 🙂 Googleluuri on sentään melko avoin softaltaan, joten ehkä se on noista se kivoin vaihtoehto.

 4. Eihän tuo ole samassa hintaluokassa 5800:n kanssa, 5800 maksaa vaan sen 350e. Eli noitten välille muodostunee semmonen 100-150e hintaero, mikä on aika merkittävä näin prosentuaalisesti.

 5. Itsellä on OpenMokon Freerunner ollut kohta vuoden enkä vieläkään voi käyttää sitä oikein päivittäisenä puhelimena. Ajuritasolla on vielä aika reippaasti työtä ja luuria saa säätää kokoajan. Tykkäisin tästä säädöstä, jos en tarvisi puhelinta oikeasti muuhunkin. 🙂

  Googlekännyt kiinnostaa kyllä. Pitää harkita tämän ostoa, jos vain hinta on kohtuullisella tasolla. T-Mobilen version näppistä tosin kaipaisin tähänkin.

 6. Kannattaa toki muistaa, että nyt muuttuneen kytkylain takia kännykkä on mahdollista ostaa itselle heti kytkyä sovittaessa. Pitää vain latoa riittävästi euroja tiskiin kerralla.

 7. ”kännykkä on mahdollista ostaa itselle heti kytkyä sovittaessa”
  Öö.. Miksi sitä pitää silloin ylipäätään ottaa mitään kytkyä? Saa niitä puhelimia aivan erillisinäkin kaupoista…

  Oikeaan käyttöön en ottaisi mitään noista, koska kosketusnäyttö ainoana input-metodina ei lämmitä mieltä. Leluksi toki voisi kelvata mikä vain.

 8. itsellä on ollut T-mobilen Android Dev phone 1 julkaisusta lähtien enkä vaihtaisi iphoneen tai symbianiin mistään hinnasta. Ainoastaan openmoko houkutteli mutta menivät valitettavasti ryssimään kehitystyönsä :-(( sääli

 9. ”“kännykkä on mahdollista ostaa itselle heti kytkyä sovittaessa”
  Öö.. Miksi sitä pitää silloin ylipäätään ottaa mitään kytkyä? Saa niitä puhelimia aivan erillisinäkin kaupoista…”

  En mainosta mutta syy miksi itse ostin kytkyn oli se että puhelin olisi maksanut ilman 350€ ja kytkynä ladoin tistiin vain 240€. 2v. sopimus ja kk maksu vain muutaman euron. Säästin siis hyvän summan (ottaen huomioon myös 2v aikana kertyvät kk maksut mitkä pitää maksaa vaikka olisi mikä liittymä..)

  Itse olen kyllä ennen ollut kytkyjä vastaan ja pahasti mutta raha puhuu 🙂

 10. ”Öö.. Miksi sitä pitää silloin ylipäätään ottaa mitään kytkyä? Saa niitä puhelimia aivan erillisinäkin kaupoista…”

  Näin toki on. Kommentti oli lähinnä tarkoitettu viestiäni edeltäneisiin ”Yhyy, haluan omistaa kännykkäni, en vuokrata sitä”-viesteihin.

 11. Hmm, Suomi kyllä vaatisi huutavasti lakialoitetta joka estäisi puhelinmallien myynnin Suomessa ainostaan kytkynä.

 12. j:
  Säästin siis hyvän summan (ottaen huomioon myös 2v aikana kertyvät kk maksut mitkä pitää maksaa vaikka olisi mikä liittymä..)

  Kävikö mielessä, että on myös kk-maksuttomia liittymiä?:p

 13. Saatan hyvinkin ostaa, avoimempi ohjelmisto tekee modailusta helpompaa 😛

Kommenttien lisääminen on estetty.