Androidpuhelin HTC Magic saapuu Suomeen

htc-magic_kosketusnaytto

Vaikka täälllä Pohjolassa ollaan tähän asti saatu turhaan odottaa Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja matkapuhelimia kauppoihin, niin asiaan saadaan huhujen mukaan parannusta pian. Matkapuhelinvalmistaja  HTC:n toisen sukupolven Android puhelin, nimeltään HTC Magic on Digitodayn mukaan  saapumassa myyntiin Suomessa jo toukokuussa. iPhonen ja Nokia 5800 puhelinten kanssa samoista markkinoista kilpailevan luurin on tuomassa Suomeen Saunalahti, ja ilmeisesti laite tulee ostettavaksi ainoastaan Saunalahden verkkokaupasta.

Saunalahdesta ei vielä virallisesti kommentoida huhuja, eikä laitteen hintatietojakaan näin ole saatavilla. Esimerkiksi Saksassa, jossa puhelin on jo markkinoilla, tämän kytkyvapaa hinta on noin 450 euroa. Tämän perusteella voisi arvioida, että hinta tulee suomessa olemaan hieman iPhone alhaisempi, samassa hintaluokassa Nokia 5800 laitteen kanssa.

n

{democracy:199}