kuva046

Tässä jälleen yksi uusi idea, kuinka muistitikkua voi modata. Tällä kertaa tikku on päätynyt modauksen myötä osaksi kännykän kuoria. Eipähänh ainakaan häviä, ellei sitten samalla huku myös koko puhelin. Modauksen takana on rakentelija nimeltään Jaakko Illikainen.

Edellinen artikkeliIngo Maurer: Euro Condom, hehkulamppuspärdäri
Seuraava artikkeliAndroidpuhelin HTC Magic saapuu Suomeen

14 KOMMENTIT

 1. Eikös tuo ole vain liimattu kiinni ja sitten maalattu?
  Ohjeita jos ei noin ole tehty?
  Hieno idea!

 2. Mites sitten muistitikun kuoriin modattu kännykkä?

  Ja voiko tuota kännykkää siis viellä käyttää? Muuten aika turha.

 3. Näyttää siltä että muistitikku on liimattu kiinni kännykkään. Aika surkea yritelmä, eikä pelkkää kahden esineen liimaamista toisiinsa voi kyllä kutsua modiksi!

 4. Joo no kätevä tuo ainaki on ja kännykkäki toimii ja kuoresta on otettu palasta että menee syvemmälle tuo tikku…

 5. varmaan tykkää usb liittimet kun tommonen viritelmä roikkuu noin tietokoneessa??

 6. 😀 onneton viritys, rikkoo usb liittimen ja paljo isompi pitää taskussa tollasta mokeloa. Nykysissä puhelimissa on usb-liitin ja muistia, ei niitä tarvi noin törkeen näkösesti liimata puhelimeen. Ois ny ees kemiallista metallia tai jtn kittiä käyttäny viimeistelyyn.

 7. Että tämmöstä sitten. Ehkä koko hilavitkuttimen köyhin idea (ei millään pahalla.) Ite pidän lyhyttä datakaapelia mukana lähes aina, muistikortilla tilaa 4gigaa, riittää varsin hyvin…

 8. jos nyt tommosen ihan oikeesti haluis tehä niin järkevin tapa olis ostaa semmonen älyttömän pieni tikku ja laittaa se kännykän kuoren sisään niin että kun sitä haluaa käyttää sen vois vetää pois kotelosta ja tökätä usb paikkaan.

 9. Mutta eikös tämä ole nimenomaan hyvä hilavitkutin. Halpa, itsetehty, periaatteessa toimiva mutta suht hyödytön kapistus?

Kommenttien lisääminen on estetty.