Häät Shrek-tyyliin

shrek_haapari

Vaikka häätilaisuuteen halutaan usein liittää tarunhohtoa ja jopa fantasian elementtejä, niin usein nämö ilmentyvät tilaisuudessalähinnä ylipöyhkeinä hääpukuina ja amerikkalaistyyliseen kitchiin vivahtavina koristeluina. Löytyy kuitenkin myös morsiuspareja, jotka ovat valmiita viemään häätilaisuudessa fantasian astetta pidemmälle.

Jokin aika sitten uutisoimme esimerkiksi hääpariskunnasta, joka halusi toteuttaa vihkiseremonian goottityyliin ja hääpari saapui tilaisuuteen asiaan kuuluvasti hauta-arkussa.  Varakkaille fantasiahäistä unelmoiville on pian myös mahdollista suunnata seremoniaa varten vaikkapa avaruuteen.

Tärkeintä on tietenkin, että häätilaisuus on morsiusparille ikimuistoinen. Joillekin unelmahäät voivat tarkoittaa niinkin yllättävää teemaa, kuin esimerkiksi Shrek-animaatiofilmin hirviöpariskunnaksi pukeutumista. Tällaiseen ratkaisuun päätyi äskettäin toisensa saanut brittipariskunta Christine ja Keith, joka asteli alttarille tutuksi hirviöpariskunnaksi sonnustautuneena. Myös tilaisuuden satapäinen yleisö oli teeman mukaisesti fantasiavermeisiin sonnustautunut.

Varmasti ikimuistoinen tilaisuus kaikille paikalla olleille!

Lähde: dailymail.co.uk