Hilavitkuttimen sunnuntaitarjoiluehdotus: nakki-ranskalais-pizza 1
Hilavitkuttimen sunnuntaitarjoiluehdotus: nakki-ranskalais-pizza 2

Adam Kuban slice.seriouseats.com-blogista on löytänyt ilokseen Brooklynista pizzerian, joka tarjoilee asiakkailleen hot dog -ranskalais-pizzaa. Ja Suomessahan tuo hot dog vastaa nakkia. Hän testasi Pizzeria Reginellassa tämän Reginella Special -pizzan. Omien sanojensa mukaan puolet slicesta jäi syömättä. Tiedusteltuaan makuelämyksen alkuperää, pizzerianpitäjä tiesi kertoa että se tulee suoraan Napolista, ja on siellä erittäin suosittu.

Siitä vain pizzapohja pakastimesta ja täytteitä laittamaan! Kertokaahan makukokemuksianne. Itselle tuli ainakin nälkä nyt.

Edellinen artikkeliFrito-Lay SunChips -sipsit pakataan 2010 alkaen biohajoavaan materiaaliin
Seuraava artikkeliVeriämpärilamppu