Seat Belt Camera Straps, turvavyökameranhihnat 1

Seat Belt Camera Straps, turvavyökameranhihnat 2

Olenkin harkinnut tässä kameran hihnojen uusimista. Tästä voisikin tilata pari kierrätetystä turvavyöstä veisteltyä remeliä. Tyylikkään ja varmasti kestävän hihnan saa neljässä eri värissä: Porschen purppura, Mersun kulta, T-bird-tavi ja Dodgen hopea. Chicagolaista käsityötä. Yksi hihna maksaa 20 dollaria, postikulut Suomeen 7,40. Ohuet nahkahihnat ovat vanhoissa kameroissa heikoilla etenkin sadesäällä.

Lähde: photojojo.com

Edellinen artikkeliLegway on Steampunk Segway
Seuraava artikkeliMedigenic Keyboard on helppo puhdistaa ja näyttää näppäimistöltä

8 KOMMENTIT

  1. Juu näyttää hyvältä kyllä, ainakin minulle itselleni kaula on sen verran arvokas ruumiinosa etten tuota kuitenkaan uskaltaisi kaulaani laittaa. Kuvattaessa joutuu usein etsimään sitä oikeaa kuvakulmaa ja jos sitten sattuu vahinko vaikka jonkin aidan päällä kiipeillessä uusinta ”jymykuvaa 7-päivä lehteen otettaessa” otteen lipsahtaessa on suuri vaara päästä itse uutis otsikoihin kuristautumalla omaan kamera hihnaan. Tuollainen kaulaan asennettavan hihnan täytyisi olla katkeavaa mallia ettei siihen kuristu.

  2. Kyllä, hyvä idea tämä on. Se on hyvä, että ekologiaan panostettu, mutta tämä olisi halvempi, jos turvavyöt olisivat Suomesta. Kun USA:sta tilaa, niin kuljetuksessa joudutaan käyttämään todennäköisesti lentokonetta ja sehän ei ole mikään ekologinen kulkuneuvo :/. Teoriassa hyvä idea kylläkin.

  3. Löytyyköhän rankemmille miehille kolariautoista poistettuja ”koristeltuja”?

  4. RedBaron:
    voi olla että hihna kestää melkein mitä vaan, mutta liitososat turvavyöstä ohuempaan ”naruun” saattavat olla tarkoituksella heikennetyt… onhan tuote kuitenkin jenkkiläinen, ja tuossa maassahan joutuu kaikista virheistä loppujenlopuksi oikeuteen.

  5. Vois liittää samaan pakettiin semmoisen turvavön katkaisijan jolle olisi oma paikka tuossa hihnan kiristysklipsissä.

  6. Juu se on kiva väri tuo T-bird-tavi. Kaupantätikin heti tiesi värin kun olin paitaa ostamassa. 🙂

Comments are closed.