dsc00775-300x2251

Vaikka hilavitkuttimen ”tee-se-itse-osio”, eli Ideablogi on kärsinyt viime kuukaudet melkoisesta hiljaisuudesta, niin tämä ei kuitenkaan tarkoita että blogi olisi kokonaan kuopattu. Itse asiassa uusia projekteja on lähetetty blogiin viime päivinä runsaasti, joten lähitulevaisuus vaikuttaa melkoisen kiinnostavalta!

Tässä yhteydessä tuntui myöskin soveliaalta palkita jälleen yksi luomuksensa blogiin julkaistavaksi antanut ideanikkari. Parhaaksi arvioitu rakentelija on tällä kertaa oheisessa kuvassa komeilevan puisen hiiren valmistanut Iikka Rytkönen. Palkinnoksi voittaja saa tuttuun tapaan 45 euron arvoisen lahjakortin e-ville.hk -verkkokauppaan. Onnittelut voittajalle!

Tietoa siitä, kuinka saat oman ideasi julkaistavaksi Ideablogiin löytyy tämän linkin takaa

Palkinnon voittajalle tarjoaa e-ville.hk -verkkokauppa

Edellinen artikkeliHexadesimaalikello
Seuraava artikkeliLegway on Steampunk Segway