1.5 miljoonan dollarin häämekko 2009 riikinkukon sulista 1

1.5 miljoonan dollarin häämekko 2009 riikinkukon sulista 2

Nanjingissa Kiinassa tehtiin pitkää päivää, kun kahdeksan työntekijää käyttivät 40 päivää ommellakseen tämän 1,8 miljoonan dollarin arvoisen riikinkukko-hääpuvun. Keskiverto kukko tuottaa 200 sulkaa sulkasadossa. Sulkia on siis kerätty erittäin kauan tai kukkoja on ollut melko usea.

Riikinkukkoa pidetään onnea tuovana elukkana, mutta sen sulat kotona tietävät huonoa onnea, kertoo lähteemme. Saas nähdä kuinka parin käy tuon verran rahaa köyhempänä.

Lähde: www.dailymail.co.uk

Edellinen artikkeliOnko Segway Puma henkilöliikenteen tulevaisuus?
Seuraava artikkeliBen Heck valmisti uskomattoman hienon Commodore 64 läppärin

8 KOMMENTIT

  1. Missä menee raja eläinten hyväksikäytössä? Hyväksytäänkö 10 000 tuhannen kyyhkysen massamurha jotain mainosta varten? Saako harvinaisen tiikerin tappaa ihan sen takia että joku rikas haluaa sen sen silmistä tehdä eksoottisen aamupalan? Aivan älyttömän turhaa!

  2. Aika moinen hinta kyllä hääpuvulla!
    Jos morsiamen hääpuku on noin kallis niin paljonkohan itse häät maksavat.

  3. ja moksis tosiaan on vakaasti sitä mieltä että ne riikinkukot on pitänyt ehdottomasti teurastaa ennenkun niistä pudonneita sulkia on voinut kerätä?

  4. Jos ihmiseltä tahtomattaan revitään tukka tai sormet irti, sanoisin sitä aika raa’aksi. Eläimiä pitäisi kodella paremmin. Pointtini oli lähinnä se miten pitkälle ihminen voi vajota oman itsekkyytensä takia ja vieläpä häiden takia.

  5. Jos tässä on loukattu eläinten oikeuksia, niin on kyllä kuvottavaa, toisaalta johdonmukaista sen kanssa, miten olemme tottuneet eläimiä kohtelemaan. Mutta jospa nuo olisi kuitenkin vain sulkasadon satoa, niin kuin voisi uutisen perusteella olettaa (toivoa). On muuten kammottavan ruma hääasu.

  6. Kuulemma tuon puvun soljet on tehty hylkeen lapaluusta ja ompelulankana käytetty siperian tiikerin viiksikarvoja. Pidäisiköhän omissa häissä eukolle valmistuttaa asu pudonneista harakansulista…

Kommenttien lisääminen on estetty.