”Kuinka monta ulkomaanmatkaa aiot tehdä vuonna 2009” oli kysymys viimeisimmässämme gallupissa. Vastauksia kertyi noin 2900. Yhtäkään matkaa ulkomaille ei tänä vuonna suunnittele tekevänsä 35 prosenttia vastaajista. Lähes puolet eli 48 prosentttia aikoo matkustaa 1-2 kertaaa. 3-4 matkaa kertyy plakkariin kymmenesosalla lukijoistamme. 4 prosenttia matkustaa 5-10 kertaa ja yli 10 kertaa 5 prosenttia.

Kuinka monta ulkomaanmatkaa aiot tehdä vuonna 2009?

  35% – En yhtään

  48% – 1-2

  9% – 3-4

  2% – 5-6

  1% – 7-8

  1% – 9-10

  5% – 10-

Viikkokysely: Kuinka paljon (%) hereillä olemastasi ajasta vietät kuunnellen musiikkia?

Mp3-soittimia näyttää nykyään olevan liikenteessä melkoisen paljon. Luurit on korvilla erittäni monella ihmisellä, ja sen lisäksi musiikki pauhaa kotona ja työpaikalla. Uskon, että musiikkia kuunnellaan nykyään huomattavasti enemmän kuin mitä vaikkapa 10 vuotta sitten. Haluammekin tiedustella teidän, rakkaiden lukijoidemme, suhdetta musiikin kuunteluun:

n

n

{democracy:194}
Edellinen artikkeliMouse Mouse! on hiiri, joka on hiiri!
Seuraava artikkeliMichael Jackson Auction @ Julien’s Auctions