Mouse Mouse! on hiiri, joka on hiiri! 1

Tässä pikkuprojekti eläinten täyttämisistä kiinnostuneille. Jos Kultahiiri oli Kultasormelle, olkoot tämä sitten vaikka Norman Batesille, jonka muistanette Psykosta ja siitä poikineista jatko-osista, jotka olivat melko pimeitä.

Eläinkaupassa kuulemma myydään tuoreita tai pakastettuja hiiriä, joita syötetään matelijoille. Sellainen täytyy hankkia ja sen lisäksi usb-hiiri, joka mahtuu hiiren sisään. Laitteesta otetaan kuoret pois ja hiirestä sisukset. Sitten suojataan hiiri muovilla ja laitetaan se hiiren sisälle. Tässä vaiheessa hiirestä siis on enää nahat ja häntä jäljellä, loput täytetään pumpulilla. Pientä hienosäätöä, reikiä ja liimaa, niin hiiri-hiiri on valmis. Täytyy myöntää, että itsellä jäisi tekemättä. Ja käyttämättä. Ottaako kukaan haasteen vastaan ja valmistaa tällaisen?

Ohjeet: www.instructables.com

Edellinen artikkeliGold Bullion Wireless Mouse on hiiri Kultasormelle
Seuraava artikkeliViikkokysely: Kuinka paljon (%) hereillä olemastasi ajasta vietät kuunnellen musiikkia?

18 KOMMENTIT

  1. NYT on erkkillä mennyt murot kulhossa sekaisin kun ei osaa valikoida rusinoita pois ja meni kaivelemaan vanhoja .. tai sitten joku on mennyt naksauttamaan erkkiä kirjalla päähän.. wiime aikaisten erkin töppäysten johdosta ehdottaisin erkki kirjalaisen sukunimen vaihtamista erkki kirjava – kirjavaksi 😀

  2. Yo Dawg! We hear you like mice so we put a mouse in your mouse so you can surf net while you surf net!

  3. Eipä olis kovin ergonominen käyttää.
    Ja johto lähtee ranteen alta, väärältä puolelta hiirtä.

    Onhan tuo vähän reppanan näkönen kun silmätkin jääny viel auki :/

Comments are closed.