Mouse Mouse! on hiiri, joka on hiiri!

Mouse Mouse! on hiiri, joka on hiiri! 1

Tässä pikkuprojekti eläinten täyttämisistä kiinnostuneille. Jos Kultahiiri oli Kultasormelle, olkoot tämä sitten vaikka Norman Batesille, jonka muistanette Psykosta ja siitä poikineista jatko-osista, jotka olivat melko pimeitä.

Eläinkaupassa kuulemma myydään tuoreita tai pakastettuja hiiriä, joita syötetään matelijoille. Sellainen täytyy hankkia ja sen lisäksi usb-hiiri, joka mahtuu hiiren sisään. Laitteesta otetaan kuoret pois ja hiirestä sisukset. Sitten suojataan hiiri muovilla ja laitetaan se hiiren sisälle. Tässä vaiheessa hiirestä siis on enää nahat ja häntä jäljellä, loput täytetään pumpulilla. Pientä hienosäätöä, reikiä ja liimaa, niin hiiri-hiiri on valmis. Täytyy myöntää, että itsellä jäisi tekemättä. Ja käyttämättä. Ottaako kukaan haasteen vastaan ja valmistaa tällaisen?

Ohjeet: www.instructables.com