Michael Jackson Auction @ Julien's Auctions 8

Michael Jackson aikoo kaupata melkoisen määrän tavaraa huhtikuun 22. – 25. 2009. Siis aivan pian. Ennakkotarjouksia otetaan jo vastaan ja varsinainen huutokauppa käydään 9900 Wilshiressä, The Beverly Hilton -hotellissa, Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Hurjan määrän tavaraa muusikko onkin kerännyt 70-luvulta lähtien. Voisi ajatella, että tällaisesta määrästä esineitä luopuminen helpottaa elämää.

Tavarat ovat näytillä web-kataloogissa osoitteessa: www.juliensauctions.com. Tässä joitain otteita. Viettäkää mukava pitkäperjantai-lomapäivä selaillen nostalgisia sivuja. Siellä on aivan kaikkea. Esimerkiksi nämä:

Edellinen artikkeliViikkokysely: Kuinka paljon (%) hereillä olemastasi ajasta vietät kuunnellen musiikkia?
Seuraava artikkeliRob Spence ja Bionic Eye ovat ”Eyeborg”

11 KOMMENTIT

  1. Katsoin tovi sitten jonkun dokkarin kyseisestä herrasta ja hänene alamäestään. Tavaroita on kaupiteltu sen tuhannen kerran, ja ensimmäisessä huutokaupassa las vegasissa oli vaivautuneena muhkeat 9 ihmistä. Luulisi menevän kylläkin paremmin kaupaksi, mutta ilmeisesti Jacko on vain niin pyyhkiytynyt pois ihmisten mielistä ettei kauppa käy.

  2. olishan sitä mitä ostaa… huh huh. Kyllä sitä jonku mtv pystin huutas, jos vain tilin kate antas… tai sitte oikeata taidetta…

  3. Aika mielenkiintoista, paljon ”arvotonta” ja ennen kaikkea rumaa rojua – siis huonekalut ja pihapystit melko mautonta kitchiä mutta tietenkin joukossa ihan oikeatakin antiikkia ja arvoesineitä… Tuo neljäs katalogi oli paras, videopelit ja muut viihdykkeet – melko hyväkuntoisilta näyttivät mikon pelikoneet…

  4. On kyllä melkoinen määrä roinaa maikkelille kertyny. Melkoset tilukset kyllä on pitäny olla missä noita säilytelly. Noita erilaisia pelejä ja vehkeitä yli 200 sivua.

  5. Eiköhän nuo pelit ja muut ole lähinnä neverlandin irtaimistoa. Ei siis möykkäelin henkilökohtaisessa käytössä olleita.

  6. Olishan se aika jännä omistaa joku Jakkon tavara. Kyläilijöillä olisi ihmeteltävää. Taitaa olla niin että aika moni noita haluaisi ostaa ihan niitten ”novelty-arvon” takia, mutta kovin monella fanilla ei ole varaa noilla lähtöhinnoilla. Tsekatkaa muuten Jakkon Moonwalker peli jollain emulaattorilla..

  7. aika paljo kamaa, tärkeämpää esineissä kai on se että ne on omistanu kyseinen heppu.

Comments are closed.