Combmando Comb on kampa ja itsepuolustusväline 1
Combmando Comb on kampa ja itsepuolustusväline 2

Monesti on varmasti terveelle järjellä mahdollista välttää tilanteet, joissa todelliseen fyysiseen kontaktiin joutuu ja puolustamaan itseään. Mukana lienee turha kanniskella veistä, sillä hyökkääjä luultavasti nappaa sen kädestä tai vetää taskustaan ”You call that a knife, this is a Knife” -kokoisen veitsen. Kenties tällainen kamman ja veitsen muovinen risteytys voisi olla jonkilainen kompromissi. Tulisikohan lentokoneeseen mukaan… Hinta 17 ja lähetyskuluineen 28 dollaria.

Lähde: www.studiobo.com (via www.likecool.com)

Edellinen artikkeliSpotify testissä – kaikki musiikki aina, ilmaiseksi ja laillisesti
Seuraava artikkeliFlavio Adriani: Lamborbiker Concept

15 KOMMENTIT

 1. Kyllä tollanen muovi puukkokin uppoaa kun lyö. Ainakin ne ”oikeat” muovista tehdyt pistimet, toki ei kärsi terän katketa jos lyö vinoon. Minun mielestä aika turha, kerkeää juosta suht kauas sillä aikaa kun alkaa kaivamaan käsilaukusta tälläistä. Se on sitte eri asia alkaako hyökkääjä nauraa tälläiselle vai ottaa tosissaan..

 2. Uskon puhuvani kaikkien puolesta, kun esitän tästä heränneen kysymyksen: Kannatatko sinä Jyrki kenties väkivaltaa?

 3. Kun olet valmis tukemaan tappovälineiden lisäämistä arkisiinkin konsepteihin. Kysymyksen väistelystä voi varmaan vetää omat johtopäätöksensä, vai kuinka?

 4. En minä ole mitenkään tukemassa tappovälineiden lisäämistä arkisiin konsepteihin.

 5. En usko, että veisti on mikään terävä, koska muuttenhan katkeisi hiukset päästä =D

 6. Ollo ei tiiä väkivallasta mitään. Ku se näkee sytkärin niin se sanoo:
  -Voe helevetti! Pyrotekniikkaa ny mä soitan polliisit!
  *******

 7. Jos tuon saa tuikattua nahkan läpi, niin saattaa tuottaa uhrille melkeista tuskaa tuon kamman piikit. Näyttää kyllä sen verran paksulta, että tuolla voi oikeasti onnistua iskemään pahankin haavan. Viiltämään tuosta ei ole, mutta ei liene tarpeenkaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.