le-whif-1-thumb-200x2401

Vaikka suklaa on hyvää ja terveellistäkin (sopivina annoksina nautittuna), niin ylipainoiselle yhteiskunnallemmme tämä runsaskalorinen elintarvike on kuitenkin ongelmallinen. Pian suklaan syöntiin liittyvät tunnontuskat saattavat kuitenkin olla ”menneen talven lumia”. Brittien saarivaltakunnassa ollaan nimittäin onnistuttu kehittämään täysin kaloriton tapa nauttia suklaan täyteläisestä mausta.  LeWhif -niminen innovaatio on suklaa-inhalaattori, jonka väitetään tarjoavan suklaan syömisen nautinto täysin kalorivapaassa muodossa. Tässä kuussa myyntiin tuleva, 24 pakkauksissa kaupattava suklaainhalaattor maksaa 39 euroa / pakkaus, eli yhdelle suklaasumutteelle tulee hintaa vajaat kaksi euroa.

Kadunihmisten reaktiotia impattavaan suklaaseen hypyn jälkeen.

Lisää tietoa tuotteen kotisivuilta osoitteesta lewhif.com

Edellinen artikkeliFlavio Adriani: Lamborbiker Concept
Seuraava artikkeliAzumi & David Stick To Your Glasses, teippiaurinkolasit

7 KOMMENTIT

  1. Pelkkä suklaan maku ei ole läheskään sama asia kuin varsinainen syötävä suklaa.

  2. Olisiko mahdollista inhalidoita varsinaisia ruokaaineta kuten kinkkua, juustoa, jälkiuunileipää, läskisoosia, pitsaa ym.

  3. Eihän tosta ees saa energiaa :/ ja muutenkin vaikuttaa vähän pliisulta. OIKEA suklaa on ilmeisesti ongelma vain ylipanoisille.

  4. Samaa mieltä Suklaa-komitean kanssa. (Ois muuten Suklaakomitea oikein kirjotettuna). 😛

  5. En oikeastaan usko että tämä tuote tuo samaa nautintoa kuin oikea suklaa, suklaan koostumus on yksi tärkeimmistä asioista suklaassa ja oikeastaan en usko että tuon inhalaattorin makukaan on parempi / yhtä hyvä kuin Fazerin sinisen tai jonkun vastaavan… Ja tuommoinen vain pahentaa suklaan himoa kun on makean nälkä.

Comments are closed.