brinno_puutarhakamera

Tässä varsin hauska kamera-aparaatti kaikille puutarhanhoidosta innostuneille. Brinno-puutarhakameran avulla voit nimittäin kuvata puutarhan kehittymistä pitkällä aikavalillä, mahdollistaen kasvun eri vaiheiden ”pikakelauksen” jälkikäteen videoformaatissa. Kamera voidaan asettaa kuvaamaan yhden kuvan tietyllä intervallilla, viiden sekunnin ja 24 tunnin välille. Näin tallennetuista yksittäisistä kuvista kamera muodostaa automaattisesti avi-videotiedoston 1280 x 1024 pikselin tarkkuudella jälkikäteen katsottavaksi. Hämärätunnistuksen ansiosta kamera sammuttaa itsensä yöksi, joten pimeät hetket eivät jää sotkemaan valmista tuotantoa.

Kameran sisältä löytyvälle, poistettavalle USB-muistitikulle mahtuu yhteensä jopa 18 000 otosta, ja laitteen luvataan toimivan jopa neljä kuukautta neljällä AA-paristolla.  Hintaa tällä kiehtovalla aparaatilla on 159,95 dollaria hammacher.com -verkkokaupassa

Mainos: Kaikki Payot-merkkiset miesten ihonhoitotuotteet nyt -10%! tarjous käytettävissä alennuskoodilla ”AA2UHR”

Edellinen artikkeliSnow White’s Apple on MacBook -lumikki
Seuraava artikkeliMiniatur Wunderland Hamburg on jättimäinen minimaa