MacBook -lumikki 1

MacBook -lumikki 2

Tämän hupaisan MacBook -modauksen tekijä kertoo, että hänen yliopistossaan on suuri määrä Maccejä. Erottuakseen joukosta jotain oli tehtävä. Tässä on lopputulos ja hienolta näyttää. Nimen englanninkielinen sanaleikki Snow White’s Apple tosin ei käänny suomeksi. Hyvin oivallettu. Näyttää maalatulta, mutta saman asian voisi ajaa tarra. Jos jostain saisi sellaisen tarran.

Lähde: www.likecool.com

Edellinen artikkeliGuitar Hero kalvosinnapit koristamaan tosinörtin ykkösreleitä
Seuraava artikkeliBrinno-puutarhakamera tallentaa kasvun ja kuihtumisen videolle

17 KOMMENTIT

 1. ”Lumikin omena? ei käänny?”

  Kyllähän tuo kääntyy, mutta sanaleikin idea ei pysy käännettäessä. Siteeraan vielä Jyrkiä: ”Nimen englanninkielinen sanaleikki Snow White’s Apple tosin ei käänny suomeksi.” Ja itse ainakin ymmärsin tästä virkkeestä, että Jyrki tarkoitti, että sanaleikki ei kääny suomenkieliseksi.

  Muuten, tämä idea on mielestäni hyvä! Ei varmaan toista samanlaista helposti löydä…

 2. On kyllä hieno ja omalaatuinen ajatus. Jos en olisi niin maskuliinisuuden hakuinen (jos se nyt on edes mahdollista kun mäkkiä käytän :D), niin toi olis kyllä hankinnan arvoinen juttu.. Epäilen kylläkin, etten omaani viitsisi ”tuunailla” tuolleen, kun sitten alkaa harmittaan ettei ole niin siisti kuin mitä stockkina, vaikka olisikin ihan tarrakehitelmä.

 3. Snow White = Lumikki englanniksi (voidaan myös tulkita lumivalkoiseksi)
  Snow White’s Apple = Lumikin omena (tai Apple jos haluaa niin tulkita)

 4. Yrityksen nimi ei Suomessa kuitenkaan ole Omena, vaan Apple. Siispä sanaleikki ei tosiaankaan taivu suomeksi.

 5. NO, mitä hel! kyllä Apple taipuu ihan yleisesti kaikkien tiedossa Omenaksi. Kyllä kaikki tietää mitä tarkoitat, jos sanot, että olet Omena-miehiä, kun kysytään osaatko käyttää PC:tä.

 6. Ei kyllä perustallaajat tiedä mitään, jos menet jotain omenajuttuja hölisemään. Kun ”Apple”kin on monella keskivertoihmisellä hakusessa.

 7. nussivat pilkkua niinkin tarkkaan, että eivät pysy enää ajatuksissa mukana. hieno juttu kuitenkin vaikka en applea pöydällä haluaisi nähdä sekuntiakaan

Comments are closed.