Modulaarinen mekko muuttaa muotoa vetoketjujen avulla 1
Modulaarinen mekko muuttaa muotoa vetoketjujen avulla 3
Modulaarinen mekko muuttaa muotoa vetoketjujen avulla 2

Muistanette Modular Shoen, joka on kenkä, josta voi irrottaa osia ylhäältä, jolloin popo muuttuu aina varrellisesta conversetyylisestä tossusta sandaaliksi. Tämänkertaisessa sovelluksessa on vetoketjua sovellettu iltapukuun. Tyylikästä vaatetta voi riisua tilanteen mukaan. Esimerkiksi cocktail-tilaisuuteen sopivan minimekkoversion voi muuttaa rantakäyttöön sopivaksi erillisiksi ylä- ja alaosiksi. Kekseliään pukineen saatavuudesta tai alkuperäisestä lähteestä emme ole saaneet tietoa. Mutta idea on erittäin mielenkiintoinen.

Lähde: www.pics24h.com

Edellinen artikkeliMobile Visor suojaa kännykän näytön kurkkijoilta
Seuraava artikkeliUlysse Nardin Chairman on ”itsevetävällä koneistolla” varustettu hybridikännykkä

16 KOMMENTIT

 1. no sattumalta vetoketjut voi tehdä muovista, jolloin ei ihottumaa tule. ja erikoismuovin kanssa se on vielä yhtä kestävääkin kuin metalli. ja mukavuuttakin on varmaa kyl mietitty ennenkö tää on julkastu

 2. Ihan jännä keksintö, mutta täytyy sanoa, että on ihan helvetin ruman näköinen.

 3. Eiköhän tuo mekko ole tehty niin ettei vetoketju osu ihoa vasten, niinkuin yleensä takeissa on vetoketjun takana kangasta.

 4. ”Jää karvat väliin”

  Naisilla harvemmin on karvoja, jos on niin se on saletisti Kazakstanista kotoisin tai hormonihäiriöinen kehonrakentaja..

 5. Kyllä ne karvat naisellakin kasvaa, empä usko että monikaan jaksaa alkaa ajelemaan itseään kaikkialta pukeakseen mekon päälleen. Sen verran kireän näköinen kapine, ettei pitkääkään ihokarvaa tarvitse tuskaista tilannetta varten.

 6. Sanokaas, miten mekko kootaan? Nuo vetskarit eivät mielestäni voi olla yhtä pitkiäkään (paitsi, jos nainen on todella vakiomittainen).

 7. Ja mitenkä se pukemisen laita? Saattaa vaan olla aikamoisen haasteen takana saaha päälle tuo osa mikä rintojen yläpuolelle tullee…

 8. mekko nähtävästi avautuu tosta jostain sivusta ainakin alarivin keskikuvasta kattoen

 9. ”Kyllä ne karvat naisellakin kasvaa, empä usko että monikaan jaksaa alkaa ajelemaan itseään kaikkialta pukeakseen mekon päälleen”

  Kuule Reino. Onko sinulla minkäänlaista käsitystä että mitä kaikkea naiset tekevät poistaakseen ihokarvojaan? Lisäksi uskon, ettei valmistajalla ole tarkoitustakaan päästä ihan tuulipuvun myyntilukuihin.

 10. kopli: Lähinnä tarkoitin ”normaaleja” ihokarvoja, jotka eivät juurikaan näy (käsivarsien ym karvat). Tarttuvat varmasti tuollaisen mekon väleihin, vaikkeivat pitkiä olisikaan. Ehkä tuo on sitten Hollywood-neitosille tarkoitettu, jotka aamupalan jälkeen sujahtavat kokovartalokarvanpoistoon 😉

Kommenttien lisääminen on estetty.