fly-goodbye_ilmakanuuna

Kärpsälätkä ei välttämättä ole kaikkien tuholaistorjujien mieleen, sillä liiskatuista hyönteisistä jää ikävä läiskä koristamaan tapettia.  Hyönteiset sähköllä tappavat ”tennismailat” eivät nekään ole täydellisiä, sillä zipattu hyönteinen jää tavallisesti surmatyön jälkeen lojumaan kuolleena lattialle. Tämä Fly-goodbye ”imurikanuuna” tarjoaa kuitenkin täysin uudenlaista konseptia pikkupörriäisten alas ampumiseen. Kanuunan toimintaperiaatteena on, että tähä luo vakuumin piippujensa eteen, jonka myötä tähtäimeen sattunut hyönteinen imeytyy kanuunan sisuksiiin ja tämän sisällä sijaitseville tarttuville pinnoille.

Fly-goodbye hyönteiskanuuna on tulossa myyntiin yhdysvalloissa toukokuussa noin 30 dollarin hintaan.

Kautta: slipperybrick.com

Edellinen artikkeliStripparit houkuttelevat asiakkaista venäläispankkeihin
Seuraava artikkeliAutolla ajelua lintuperspektiivistä ympäri maailmaa -Flash