SuperHeadz Plamodel DIY 35mm Camera on koottava kamera 1
SuperHeadz Plamodel DIY 35mm Camera on koottava kamera 2

Tässä hauska koottava, nimittäin kinopokkari. Osat tulevat kuten koottavissa yleensä ja muutaman tunnin aherruksen tuloksena on kinofilmikamera perus-28mm polttovälin pokkarilinssillä. Pattereita ei tarvita, senkus filmiä peliin ja räpsimään. Ja jos joku tulee kysymään, että mistä kamera on kotoisin, voi ylpeänä kertoa, että on tehnyt sen itse. Hintaa rakennussarjalla on 28 dollaria. Jäämme odottamaan koottavia kiikareita.

Lähde: www.urbanoutfitters.com

Edellinen artikkeliNES-kello
Seuraava artikkeliGeorgia Max Coffee: Ski Toilet – mäkihyppy-vessa

6 KOMMENTIT

  1. Mitäs ihmeellistä tossa on. Kameroitahan tehtiin jo koulussa yläasteella eikä se mitenkän vaikeeta ollut …

  2. Ei kai siinä mitään vaikeeta olekaan, joku vaan keksi alkaa myymään niitä 🙂

    Omasta mielestäni aivan hulvaton idea! Tulee ihan mieleen junnuvuodet kun tuli rakenneltua lentokoneita ja autoja, osatkin samalla tavalla kiinni tuossa kehyksessä 🙂

  3. ”Pattereita ei tarvita, senkus filmiä peliin ja räpsimään.” Eipä ole tähän päivään mennessä tullut vastaan kameraa joka toimisi pattereilla.

  4. 28mm ei 135:llä ole sinnepäinkään että peruslinssi vaan laajakulma.

    Ja mitään ihmeellistähän tuossa ei ole muuta kuin että 80-luvun laitetta näkee nykypäivänä jonkun mainitsevan. Tuollaista muovihirviötä tuskin kukaan haluaa käyttää jumalattoman kalliin filmin kulutukseen kun huippuluokan laitteetkin on ns ongelmajätettä ja hinta sen mukainen.

Kommenttien lisääminen on estetty.