Light Bites - haarukat kynttilänpidikkeellä

Kakkua? Kyllä kiitos. Mutta entä kun synttäreillä kynttilät palavat loppuun ja kakun pinta on steariinissa. Light Bites -haarukat tulevat tässä apuun. Kynttilät eivät nimittäin pääse palamaan loppuun, kun ne ovat haarukoiden päässä ja haarukat napataan käyttöön mahdollisimman pian, jotta kakkua riittää itselle. Piristävä yhdistelmäinnovaatio.

Lähde: www.worldwidefred.com

Mitä mieltä olette:

n

n

{democracy:190}
Edellinen artikkeliSolar Light Cap – lippis aurinkokennolla, akulla ja valolla
Seuraava artikkeliChocolate Square Coasters, feikkisuklaakupinaluset

9 KOMMENTIT

  1. En ymmärrä miksi kakkua syödään yleisesti lusikalla, vaikka haarukalla syöminen on paljon helmpompaa ja mahtuu enemmän tavaraa kuin teelusikkaan. Esim Ranskassa syödään yleisesti kakku haarukalla, ei lusikalla. Lusikalla syöminen on etikettivirhe joka pitäisi kieltää.
    Rupesipas tekemään kakkua mieli, pakkohan sitä on nyt tehdä suklaa-mansikka kakku.

  2. Loistava keksintö, joka helpottaa ja nopeuttaa itse asiaan, eli syömiseen siirtymistä. Kun aikaisemmin tuotiin kakku pöytään, jos pöytään asti kynnyksestä selvittiin, puhallettiin kynttilät, ja sitten nypittiin kynttilät pois sekä talinen pintakuorrutus, oli jo osa vieraista ehtinyt pinjatan kimppun, ja osa pieksi naapurin koiraa. Nyt näillä uusilla innovaatioilla jokainen saa työntää kynttilänsä minkä vakan alle tykkää, sekä mutustaa kakunpalansa omaa etikettiään mukaillen.
    Syy josta johtuu suomalaisten tapa läimiä synttärikakku kahvilusikalla huiviin, johtuu siitä, että yleensä pöydän kattaja ja tiskaaja ovat yksi ja sama henkilö. Kyllä kaikki ruoka syödään meilläpäin haarukalla. Paitti soppa. Mutta sehän ei ruokaa olekaan..

    Tämä designer on ansainnut ensi talven tupperware-kutsunsa!

  3. Niimpä. Oikeasti kakku syödään haarukalla. Kahviloissa ja ravitnoiloissa jos ottaa kakun palan niin yleensä siinä tulee haarukka mukana. Haarukalla on siistimpi ja helpompi syödä, mutta kuinka monen kotona on jälkiruokahaarukoita? Ei meillä ainakaan, joten syön jälkiruokalusikalla tai teelusikalla.. 🙂

  4. Mutta kysymys kuuluukin, että ketä oikeasti kiinnostaa millä ihmiset kakkunsa syövät? Itselleni on ainakin aivan sama vaikka joku käyttäisi moottorisahaa kakkunsa syömiseen.

Kommenttien lisääminen on estetty.