LaCie esitteli uusia, avaimen näköisiä USB-muistitikkuja

lacie_usbkey_avain

Laadukkaita massamustilaitteita valmistava LaCie on jo pitkään esitellyt piristävällä tavalla eri näköisiä muisteja. Vaikka esimerkiksi loppuvuodesta esitelty ”kolikkomuisitikku” ei välttämättä kuulunut muotonsa puolesta kaikkein käytännöllisimpään kastiin, niin tällä kertaa esitellyssä muotoiluideassa saattaisi sen sijaan olla jo jujua.

LaCie on eilen esitellyt yhteensä kolme avaimen muotoista USB-musitia. Tai oikeastaan kuvissa esiintyvistä muistitikuista PassKey on pelkkä microSD-muistikortinlukija ja muut kaksi, eli iamaKey ja itsaKey ovat muistikortinlukijan ohella varustettu neljän tai kahdeksan gigan sisäisellä muistilla.

Vielä kun tähän saisi mukaan sen pullonavaajan, niin alettaisiin jo lähennellä täydellistä.

Kautta:Engadget.com