subbari1

Tällä kertaa esittelyssä on Jaakko Rainan rakentama Subwoofer. Porojekti todistaa ainakin todistaa, että oman subbarin saa aikaisesti huokeastikin. Ulkonäkö ei välttämättä tämän projektin kohdalla silmiä hivele, mutta tavallisestihan subbari sijoitetaan joka tapauksessa esimerkiksi nurkkaan sohvan taakse piilooon. Jaakon oma kuvaus projektista:

Subbari on tehty pahvista ja jesarista magneetti on vanhasta bassokaiuttimesta ja sen sisään olen tunkenut vessapaperihylsyn mihin on kierrettu kuparilankaa ja kalvo on pahvilautanen. Runko subbariin on tehty pahviloodasta ja se on vahvistettu usealla pahvikerroksella.

osat:
-vessapaperihylsy
-jeesusteippiä
-kertakäyttölautanen
-kuparilankaa
-pahvia
-kuumaliimaa
-bassokaiuttimen magneettiEdellinen artikkeliAsus Lamborghini VX5 on maailman ensimmäinen 1 Teratavun SSD-asemalla varustettu läppäri
Seuraava artikkeliLaCie esitteli uusia, avaimen näköisiä USB-muistitikkuja