Dream Arcades Standalone Controller tuo arcadepelit kotiin

Dream Arcades on tuonut markkinoille tämän hienouden. Standalone Controller -peliohjain sopii oletuksena PC:lle ja mukana tulee Street Fighter ja Street Fighter 2 -pelit. Tämä paketti kustantaa 269 dollaria. Ohjaimessa on kahdelle pelaajalle molemmalle joystick sekä 6 nappulaa. Lisäksi ohjaimessa on 8 erikoisnappulaa ja pallohiiri. Laite kytketään usb:llä tai ps/2-liitännällä.

Itselleni muistuu mieleen kun pelasin Street Fighteria joskus pienenä Lontoon lentokentällä, eikä olisi millään malttanut lähteä Suomeen, kun ei täällä silloin ollut yhtä hienoja pelejä. No, nyt on. X-box 360 -adaptori ja Playstation 3 -adaptori kustantavat 89 taalaa, Playstaion 2 adaptori 59.

Lähde: dreamarcades.com

Edellinen artikkeliKohta kaikkiin kännyköihin käy sama laturi
Seuraava artikkeliTakapihan aikakapseli kätkee aarteet tuleville sukupolville (ehkä)

5 KOMMENTIT

  1. Onpa muuten esteettisesti ruman näköinen ohjain, no ehkä se on tarkoituskin.

  2. Minunkin mielestä melko ruma. Tuossa Playstation 3 adaptorissa taitaa tulla mukana myös PS2 adaptori ja eihän PS3 tarvitse mitään adaptoria kun kytketään usb porttiin niinkuin PC:ssä.

  3. RUMA kuin mikä mutta rumuudessaan kaunis.

    Vastaavia on toki ollut jo aikaisemmin, että tämä on vähän vanhahtava. Lisäksi nikkarit ovat jo tehneet tuollaisen lankusta, parista hakaneulasta sekä tietysti jeesusteipistä.

Kommenttien lisääminen on estetty.