timecapsule-thumb-520x3451

Ainakin itse muistan lapsuudesta, kuinka jännää oli haudata asioita vaikkapa hiekkalaatikon kätköihin ja kaivaa nämä sitten myöhemmin esiin aidossa aarteenetsintähengessä. Aarrearkuksi kävi mainiosti vaikkapa vanha peltipurkki, joka tarjosi riittävän suojan tärkeille haudattaville ”aarteille” kuten vaikkapa muovisotilaille.

Hifisteleville pikkukätkijöille on nyt esitelty jopa tällainen  ”aito” tavaroiden maan alle tallettamiseen suunniteltu aiakakapseli-lelu. Eipä sillä, etteikö tavallinen peltipurkkikin olisi leikeissä aivan mainiosti riittänyt muuttumaan mielikuvitukselliseksi aikakapseliksi, tai vaikkapa aarrearkuksi. Toisaalta, vaikka noin 20 dollarin arvoinen muovisäilö on turvattu jopa numerolukolla, niin tämän kiven näköinen kansi ei kuitenkaan ole täysin vesitiivis.  Käytönnöllisestä näkökulmasta ajateltuna peltipurkki voi siis viedä tästä jopa voiton.

Kautta: gadgets.boingboing.net

Edellinen artikkeliDream Arcades Standalone Controller tuo arcadepelit kotiin
Seuraava artikkeliHilavitkutin.com testaa: You’re in The Movies -bilepeli