Terminator 2 ja muita klassikkopätkiä ”sweded”, Be Kind Rewind -tyyliin

Viime vuonna elokuvateattereissa pyörineessä pätkässä nimeltään ”Be Kind Rewind” kaverukset nimeltään Mike ja Jerry onnistuvat tunaroidessaan pyyhkimään videovuokraamon kaikki nauhat kerralla tyhjiksi. Hätäpäissään kaverukset alkavat paikkaamaan tilannetta kuvaamalla kaikista kadonneista elokuvista itse uudet versiot. Tuloksena sopasta syntyy käsite ”sweded”, eli eräänlainen kotikutoinen faniversio alkuperäisestä elokuvasta.

Elokuva on jo jopa ehtinyt innoittamaan useta ”aitoja” sweded-versioita eri elokuvista. Oheisella youtube-vdeolla kerrassaan loistava versio Terminator 2 elokuvasta ”sweded”. Lisää vastaavia löytyy alwayswatching.org -blogista, jonka ylläpitäjä on laatinut top-10 sweded elokuvat listan. Ainakin itse sain näitä katsellessani monet hyvät naurut!

Kukahan kuvaisi ensimmäisen ”sweded” version kotimaisesta elokuvasta?

Mainos: tilaa Be Kind Rewind kotiisi CDON.com -verkkokaupasta tai Blu-ray versiona Amazon.co.uk -verkkokaupasta