Tunnustan! Lapsena ensimmäisen Tähtien Sota -elokuvan nähtyäni yritin itsekin epätoivoisesti nostaa pödälle asetettua kiveä ilmaan pelkällä ajatuksen voimalla. Tuloksetta, kuten arvata saattaa. Leluvalmistaja nimeltään Uncle Milton on nyt tuomassa markkinoille lelun, joka todellakin mahdollistaa esineiden liikuttelun aitoon jedityyliin, pelkällä ajatuksen voimallla!

Lelu perustuu NeroSky-teknologiaan, jossa päähän asetetetun sensorimyssyn avulla on mahdollista opetella ohjaamaan elektronisia laitteita. Tässä tapauksessa ”mielen voimalla” voidaan oppia liikuttamaan muovituubissa kelluvaa muovipalloa, joten käyttökohteet jättävät siis vielä toivomisen varaa. Lelu on tulossa myyntiin ensi syksynä vajaan sadan dollarin hintaan.

Mainos: Tilaa nyt parhaat Tähtien Sota -lelut Amazon.co.uk -verkkokaupasta

Edellinen artikkeliTerminator 2 ja muita klassikkopätkiä ”sweded”, Be Kind Rewind -tyyliin
Seuraava artikkeliKaupallinen viesti: päivän hintapommit!