Vaikka olemmekin täällä Hilavitkuttimen toimituksessa melkoisia pasifisteja, niin esimerkiksi toimistosodankäynti kuminauhoilla kuuluu silti hyväksyttyjen kamppailulajien listalle. Koska harjoittelu tekee tässäkin lajissa mestarin, niin taitojen hiomiseen tarvitaan avuksi maalitauluja.

Eräs luova yksilö nimeltään Olly Moss on luonut tämän, kerrassaan tyylikkään sarjan ”pahismaalitauluja”, joiden avulla voit kuvitella seuraavan kireälle pingotetun kumilenkin räpsähtävän vaikkapa pahoissa puuhissa olevan Godzillan ohimolle. Siitäs sait!

Lähde: flickr.com ja Olly Mossin oma kotisivu täällä

Edellinen artikkeliKamalin jäätelötötterö, vai onko sittenkään
Seuraava artikkeliTerminator 2 ja muita klassikkopätkiä ”sweded”, Be Kind Rewind -tyyliin

16 KOMMENTIT

 1. aah toihan onkin mariosta tuttu paha sieni. Sinänsä hassua että mariossa kärpäs-sienestä saa voimia, mutta ”herkkutatti” on paha.

 2. ”ja Vaderia en suosittelisi ampumaan.”

  miten niin? taas joku star wars nörde jolle dark vader on yhtä totta kuin suomen presidentti.

 3. onko tuo alhaalla keskellä Mr.Smith? btw Erkki olisit edes mies. ei mitään kuminauhapelleilyjä ”siitäs sait Godzilla” vaan AK:lla PÄÄHÄN! VERTA! AIVOJA! SUOLEN PÄTKIÄ!

 4. vader, terminator, zombi, viiltäjä jack, invader, transformers, gozilla, matrix mr smith, goopa

 5. “ja Vaderia en suosittelisi ampumaan.”
  miten niin? taas joku star wars nörde jolle dark vader on yhtä totta kuin suomen presidentti.”
  se paloittelee sun aika nopeesti. heh.

 6. ”vader, terminator, zombi, viiltäjä jack, invader, transformers, gozilla, matrix mr smith, goopa”

  ettei toi mr smith olisi se naisterminaattorikukasenyoli?

 7. ei ei ja ei zombieta ei tuhota mahaan ampumalla ellei kyseessä ole sinko mutta kaikkihan sen tietää että zombie tuhotaan ampumalla pää tohjoksi vapauttaen herkullisen aivonesteen …suolaisen …maukkaan …(kuolausta)

 8. ”ettei toi mr smith olisi se naisterminaattorikukasenyoli?” en usko. huomaa korvaan menevä kiemurteleva nappikuulokkeen johto joka on taattua Mr.Smith tyyliä.

 9. Kuminauhoja? Kuten olemme zombi leffoista oppineen, ei ole väliä ampuuko zombia mahaan vai päähän, kunhan ampuu haulikolla.

Kommenttien lisääminen on estetty.