Scallop Imaging Digital Window D7 Camera tuottaa hd-tasoista 180-asteista valvontakamerakuvaa

Oletteko tulleet ajatelleeksi minkälaisia uudet valvontakamerat tulevat olemaan, kun kännyköissä yleistyvät tarkat pikkukamerat ja tuotekehitys tuottaa yhä pienempiä toimivia videokameroita. Scallop Imaging esittelee Digital Window D7 -kameran, jossa kameran pieni koko on yhdistetty uudella tavalla panoraama-valvontakameraksi.

Viisi pientä kameraa on asteltu viuhkamaisesti päällekkäin. Nämä kamerat kuvaavat yhdistettynä 180-asteista, 15fps, 7 megapikselin kuvaa. Yllä olevista kuvista vasemmanpuoleinen on esimerkki nykyisestä 3 megapikselin valvontakameran kuvan laadusta, kun oikealla on esimerkki tämän kameran ottamasta videosta.

Kamera tarjoaa yksinkertaisen ja monipuolisen valvontapaketin. Laite saa virtansa suoraan 10/100 Ethrernet -verkosta POE-teknologialla ja pakkaa kuvan automaattisesti H.264-formaattiin. Kuva voidaan liittää suoraan olemassa olevaan videonkäsittelyohjelmistoon. Laajakulmakamera ei tuota pallomaista vääristymää kuten perinteiset panoraama-valvontakamerat. Kameralla voidaan zoomata ja panoroida digitaaliseti ilman liikkuvia osia. Kaksi kameraa voi liittää vastakkain, jolloin saadaan 360-asteen videokuvaa.

Liekö näitä sitten ympäri metroasemia lähitulevaisuudessa.

Lähde: www.scallopimaging.com (via blog.wired.com)