Pöllön oksennuksesta on huhujen mukaan mahdollista löytää kaikenlaista mielenkiintoista. Oksennuspallosta voi tonkia esiin vaikkapa petolinnun ateriaksi päätyneiden pikkujyrsijöiden luita. Valitettavasti urbaanissa ympäristössä varttuvalle pikkubiologille saattaa kuitenkin olla mahdotonta löytää aitoa pöllönoksennusta kodin lähipiiristä jatkotutkimuksia varten.

Onneksi on kuitenkin olemassa postimyynti. Postimyynnistä saa nimittäin tilattua aitoja pöllönoksennuspalloja. Kotiin kuljetettu, siististi pakattu oksupallo purkamalla voi asialleen vannoutunut biologin alku sitten selvittää, mitä palleron tuottanut lintu oli oikein syönyt.

Eikä hintakaan hirvitä – jo kymmenellä punnalla lähtee oksupallo postimiehen kuljetettavaksi. Mukana kaupantekijäisiksi vieläpä pöllöjen elämästä kertova englanninkielinen kirja.

Lähde: www.hawkin.com

Edellinen artikkeliErnest-kissalla on piilolinssit
Seuraava artikkeliScallop Imaging Digital Window D7 Camera tuottaa hd-tasoista 180-asteista valvontakamerakuvaa

11 KOMMENTIT

  1. Oksennuspallohan on pääasiassa tavaraa joka ei kulje ruuansulatuksen mukana, luita ja karvoja.

    Siinäpä olisi kyllä persoonalliset joululahjat kun lähettäisi pöllön ykäykset koko suvulle.

  2. Ja se ihminen, joka kerää niitä työkseen löytyy itse asiassa ihan aidosti mun työhuoneesta :)…

  3. Hetkinen, piilotteletko sinä laitonta työvoimaa siellä vai? Olen huono arvoituksissa :\

  4. Siis hei täähän on aivan mahtavaa! Olen aina halunnut pöllönoksennuksen omakseni ja nyt niitä voi jopa ostaa! Sensaatiomaista! Minä ainakin aion MAKSAA siitä, että saan itselleni pöllön eritteitä!

  5. Toivottavasti ei menesty liikaa, tai kohta on isoja ”häkkipöllölöitä” kanala-tyyliin, joissa robottien avulla tungetaan pöllöraukkojen kurkkuihin sormet oksennustehokkuuden kasvattamiseksi.

Kommenttien lisääminen on estetty.