Viikkokysely: Oletko ollut kolarissa? Kuinka monta kertaa?

14.10. aloitettiin Hilavitkuttimessa kysely siitä, tuleeko maailmanlaajuinen lama. Eipä ole ennuste paljon noista päivistä muuttunut. Analyytikot ovat kyllä analysoineet ja ennustaneet. Siitähän heille maksetaan. Tilanne taitaa usean yrityksen kohdalla olla sellainen, että ollaan vähän niin kuin piirretyissä astuttu jo kallionkielekkeeltä pari askelta, mutta ei vielä pudottu.

40% 2308 vastaajasta on veikannut että lama tulee tai tulee luultavasti. Viidennes sanoo ehkä, 27% uskoo, että luultavasti tai varmasti lama ei tule.

7% mielestä lama on jo tullut. Olisiko sitten näin, laajempia vaikutuksia vain odotellaan. 5% ei kommentoi. Kiitos vastaajille!

Tuleeko maailmanlaajuinen lama?

  • 23% – Luultavasti
  • 21% – Luultavasti ei
  • 21% – Ehkä
  • 17% – Varmasti kyllä
  • 7% – Lama on jo tullut
  • 6% – Varmasti ei
  • 5% – Ei kommenttia

Tällä kertaa palataan hieman konkreettisimpiin aiheisiin. Ensimmäiset lumet ovat sotkeneet pääkaupunkiseudun liikenteen, ja taas pelti rytisee. Jotenkin tuntuu, että joka vuosi ensilumi tulee yllätyksenä, ja sitä sitten päivitellään. Kesällä se on toisin päin: Jos aurinko paistaa se on normaalia, mutta jos ei niin sitä päivitellään.

Mutta asiaan:

n

{democracy:172}