Ranskan Nokia tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kustomoida 7310-puhelimensa ulkoasun webbisivuilla ennen tilaamista. Kyseessä on siis mahdollisuus tehdä oma kuvio puhelimen takaosaan. Kuvioita varten on tarjolla melko mukava määrä työkaluja. Perinteisen kynä-pensseli-kumin lisäksi on mahdollisuus kirjoittaa tekstiä ja tehdä jälkiä rälläkällä. Tämän lisäksi taustakuvan ja -värin voi valita.

Erilaisia valmiita kuvioita on kahdeksan välilehden verran ja niitä voi laittaa useammankin puhelimen pintaan. Kuvioiden päälle voi piirtää jälkikäteen. Melko mukava sovellus. En sitten tiedä tulisiko omaa kännykkää kustomoitua. Olisi kyllä aikas hienoa, jos postissa tulisi laatikko, josta löytyisi puhelin, jossa on itse piirrettyjä kuvioita! Näin siis kuitenkin vain Ranskassa, ei meillä.

Lähde: www.nokia.fr (via www.ubergizmo.com)

Edellinen artikkelieCalc on tiedelaskin webbisivulla
Seuraava artikkeliViikkokysely: Oletko ollut kolarissa? Kuinka monta kertaa?

8 KOMMENTIT

  1. Myös Nokia UK sivujen kautta löytyy vastaava palvelu kun ensin etsii puhelimista tuon saman 7310…

  2. Kuitenkin rasistiset, luokkaavat tai muuten vaan nokian kännyyn sopimattomat kuvat on kielletty. Joten pitäkää hyvänänne paska palvelunne.

  3. Nihilisti, tietääkseni eräs oli ostanut Applen tietokoneen ja siihen saa kaiverruksen. Siihen oli pyytänyt ”Microsoft rules!” -tekstin. Kun sai Applensa kotiin, niin kaiverruksessa luki ”Apple rocks!”.

Kommenttien lisääminen on estetty.