Nimimerkillä Redhat esiintyvä nikkari on lähettänyt meille kuvan koulukurssilla valmsitamastaan splatter-pehomonallesta.

Valmistajan itsensä kuvaus projektista kuuluu seuraavasti:

”Oli koulussa äidinkielentunneilla kauhua käsittelevä kurssi, ja kurssin viimeisenä työnä jaettiin jokaiselle sattumanvaraisesti 1 pehmolelu ja tämä piti muokata niin että sille on käynyt jotakin kauheaa. Ensimmäisenä juolahti mieleen splatter elokuvista tutut verta & suolia efektit ja siitä sain idean tämän pehmolelun kohtaloon. Ensin saksilla vatsa auki ja vähän täytteitä ulos. Sitten leikkasin punaisesta kankaasta kapeita suikaleita joiden on tarkotus näytellä suolten roolia, sulloin kankaat sisälle ja pistin kuumaliimaa sekaan. Pehmolelun selkään tein pienen reiän jotta seiväs menisi läpi, seiväs paikoilleen kuumaliiman avustuksella ja punaista maalia sinne tänne. Näin valmistuu splatter-pehmolelu, ei taida enää tämän vuoden halloween markkinoille keretä mutta ehkäpä ensi vuonna sitten.”

Kyseinen silvottu pehmonalle on ehtinyt saada julkisuutta jo Hesarissakin, jossa on ehditty kyseenalaistaa tämän tyyppisten koulukurssien asiallisuus. Mikäs on teidän mielipiteenne, saako koulussa raadella pehmoleluja?

Edellinen artikkeliEA:n peleissä Obama-mainoksia
Seuraava artikkeliMies yritti myydä 750 kranaattia ja panssarintorjuntaraketin eBayssä, poliisi otti kiinni