Apollo 11 -avaruuspuku-replikan design on otettu tarkkaan NASAn aidosta Apollo-ajan A7L-puvustosta. Ohjeistusta on seurattu tarkkaan ja pieniin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Päämateriaalina on raskastekoinen Nylon Cordura. Tämän asusteen voi pukea päälle tai laittaa näytille.

Puvussa on alumiiniset käsienreiät ja pään aukko. Kypärässä on kaksi sivuaurinkosuojaa, ulompi kultainen aurinkovisiiri. Sisäpäähineessä on joustava leukahihna ja pehmeät korvaläpät. Edessä ja takana ovat letkut ja reppu paikoillaan. Hansikkaat raskasta purjekangasta kumisilla sormenpäillä. Kumiset jalkineet menevät omien kenkien päälle. Toiselta nimeltä nämä ovat siis kalossit.

Kumma kyllä, amerikkalaisilta sivuilta ei löytynyt varoitusta, että puku ei välttämättä kestä Kuussa kävelyä. Tässä olisi sopiva porsaanreikä hakea korvauksia!

Hintaa vermeellä on 9500 dollaria. Sivustolla on edullisempiakin avaruusasusteita.

Lähde: www.thespacestore.com

Edellinen artikkeli19 vuotias teini muutti nimekseen ”Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined”
Seuraava artikkeliLittle Big Planet tuo jotain uutta pelimaailmaan

6 KOMMENTIT

  1. Tai puku ehkä kestääkin Kuussa kävelyn, mutta sen sisältö välttämättä ei. 🙂

  2. Eipä tuonkaan puvun tarvitse kuussa kävely kestää:yhtäkään miehitettyä lentoa ei vieläkään sinne ole tehty.Kummasti se onnistui 60-luvun lopulla kun tänä päivänä on suuria vaikeuksia päästä edes kansainvälisen ”avaruusaseman” luokse..

  3. Vai onko sitten kuitenkin niin, että Kuussa käydään jatkuvasti. Sitten peitellään sitä uutisoimalla ”epäonnistuneista” lennoista. Mutta oli miten oli, niin pukuja ainakin on kehitetty pitkään ja hartaasti.

  4. pitää ostaa puku taltee ja testaa ens kerral ku käy tuol päi ni et toimiiko se siel kuus mite. ilmottelen tääl sitte mite kävi

Kommenttien lisääminen on estetty.