Jokainen uusi vuosi jokunen onneton ilotulitusrakettien kanssa pelaava satuttaa itsensä enemmän tai vähemmän pahasti. Onnettomuudet liittyvät tietenkin liiallisen alkoholin kulutuksen ohella siihen, että raketit ammutaan liian lähellä ihmisiä.

Tässä kerrassaan hieno hilavitkutin, joka tekee rakettien ampumisesta samalla kertaa turvallista, että myöskin ammattimaista. Jo alle 20 punnalla, eli noin 30 eurolla saa tilattua itsellesi uuden vuoden rakettirumbaan kauko-ohjaimella varustetun sähköisen ilotulitteiden laukaisujärjestelmän. Sen lisäksi, että raketit voi laukaista kauko-ohjaimella turvallisesti jo noin 25 metrin päästä, naapurilta varmasti ei löydy läheskään yhtä hienoa ilotulitusjärjestelmää.

Tietenkin, jos olet kiinnostunut myös ilotulitusten näyttävyydestä, paras ratkaisu on suunnistaa katselemaan lähimmältä löytyvää julkista ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan.

Lähde: maplin.co.uk

Edellinen artikkeli125000 euron Ferrari halkaistuna
Seuraava artikkeli19 vuotias teini muutti nimekseen ”Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined”