Ilmeisesti Brittein saarilla ei olla yhtä tarkkoja henkilöiden nimenmuutosten kanssa kuin esimerkiksi Suomessa. Tai kenties tätä hakemusta käsitelleen nimilautakunnan mielestä 19 vuotiaan brittinuoren nimenmuutoshakemuksessa komeillut ”Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined” oli niin mainio, että nimi oli yksinkertaisesti pakko hyväksyä!

Alkuperäiseltä nimeltään George Garratt kertoo nimivalinnan syyksi halun olla uniikki. Vaikka teinin isoäiti on nimenvaihdoksen jälkeen kieltäytynyt puhumasta lapsenlapselleen, niin ainakin huomio maailman nörttiblogeissa on taattu!

Suomennettuna nimi voisi olla jotakin malliin ”Kapteeni fantastinen nopeampi kuin Teräsmies Hämähäkkimies Lepakkomies Wolverine Hulk ja Flash yhteensä”. Minkä supersankarin nimen te itse valitsisitte, jos olisi pakko valita yksi?

Edellinen artikkeliKauko-ohjattu ilotulitusrakettien laukaisija
Seuraava artikkeliApollo 11 Spacesuit Replica on melkein kuin aito