Tässä kaikille James Bond, tai RItari Ässä -tyyppisille tieliikenteen pikkukriminaaleille sopivat autohärpäke. Kyseessä on kauko-ohjattava, rekisterikilpien päälle kiinnitettävä verholaite, jonka avulla rekisterinumero on tarpeen tullen mahdollista peittää tilapäisesti edestä ja takaa erikseen tai yhdessä.

Ei lienee tarpeellista erikseen mainita, että tieliikenteessä kyseisen laitteenkäyttäminen on tietenkin kiellettyä ja laitonta! Laitetta on joka tapauksessa saatavilla hintaan $121 Dealextreme -verkkokaupasta.

Lähde: www.dealextreme.com

Edellinen artikkeliPienin mahdollinen fontti on kirjoitettu atomikynällä
Seuraava artikkeliTee-se-itse -läppäriteline pesulahenkarista

18 KOMMENTIT

 1. Jaa, että tommonen olis mahdollista tilata! Kohta varmaan poliisi kieltää sen 😀

 2. Automaattisten nopeudenvalvontakameroiden ottamista kuvista katsotaan käsittääkseni kasvot eikä rekisterinumeroa eli vaikkapa laina-autolla ajetuista ylinopeuksista ei sakoteta auton lainaajaa vaan ajajaa. Mutta kukapa kieltää ajamasta autolla vaikkapa kommandopipo päässä?

 3. Omistaja saa lapun jos kuljettajalla on kommandopipo päässä, tai henkilöllisyyttä ei muuten voida varmistaa. Muutenhan kaikki ajelisivat surutta pipot silmillä kameroihin..

 4. ”Muutenhan kaikki ajelisivat surutta pipot silmillä kameroihin..”

  Kaikki rikkoisivat siis liikennesääntöjä, jos olisi helppo välttää rangaistukset?

 5. Aivan. Näinhän se menee, ainakin 75prosentilla autoilijoista. Jos tiellä ei ole kameraa eikä suurella todennäköisyydellä tutkiakaan, niin kylläpä ajellaan vähän sallittua reilumpaa kyytiä. Miksi muuten niitä kameroita tai tutkaväijytyksiä tarvittaisiin?

 6. ”Miksi muuten niitä kameroita tai tutkaväijytyksiä tarvittaisiin?”

  Valtiolle helppoa rahaa?

 7. Vastaavan saa tehttyäkin halvenmalla… ainakin melkein. Eli jos sulla on tuningpuskuri tai muuten tyhjää tilaa kilven takana ja ympärillä niin laittat vai kilven yläosaan saranat Ja ”alapäähän” sähkösesti työntyvän tangon (esim antenni joka menee sisään) sitten vai on-off -kytkin väliin kilven saa taitettua vaakatasoon puskurin sisään.

 8. ”“Valtiolle helppoa rahaa?”

  No miksi luulet sen olevan helppoa rahaa X-D”

  Suurin osa autoilijoista ei välitä saada parit sakot vuodessa 😀
  Mulla navi kertoo noiden tolppien sijainnit, niin ei oo tarvinnu sakkoja maksella, vaikka lievää ylinopeutta käytännössä aina ajankin.

 9. Sinänsä on kyllä joidenkin asenne täälläkin näemmä liikenteen osalta aikas perseestä… Sillon mennään jo mettään kun tarttee edes miettiä navigaattorin ilmoittavan tolpistakin… Kyllä minä myönnän senkin että monessa kohtaa on ihan vammaiset nopeusrajoitus, mutta tartteeko niitä tietentahtoen mennä rikkomaan? Lähtee sen 10 minsaa aikasemmin liikkeelle niin ei tartte miettii vilkkuuko telkänpönttö vai ei, mutta samaan aikaan on perillä 🙂

 10. puskurin sisälle voi asentaa myös vanhasta rullaverhon pätkästä ja rc-lelun sähkömoottorista systeemin, jolla saa tilapäisesti peitettyä. tulee halvemmaksi kuin automaattiantenni tai kyseinen myyntituote. vähän tietty rakentelua, kun pitäis rautasahalla sahata pari aukkoa kilven ylä-ja alapuolelle, kalastussiima ja joku kela kiinnittää sähkömoottorin akselil, mut toimiva ja halpa…

 11. ei muuta kuin ajaa kuralätäköstä niiin että on koko auto ihan kurassa, niin että ei tiedä auton väriäkään, tulee halvemmaksi!!

 12. mahtaako saada ajaa autoa kommandopipo päässä kun tuo naamioituminen on kiellettyä.

 13. Niistä kamerakuvista erottaa kuulemma jopa tuulilasiin kaiverretun turvamerkinnän, eli rekisterinumeron

Comments are closed.