Joey Chestnut luo uraa syömiskilpailuissa Amerikassa. Viimeinen meriitti on New Yorkin Times Squarelta, jossa hän voitti Famous Famiglia World Pizza Eating Championship -turnauksen nauttimalla 45 pizza-sliceä 10 minuutissa. 24-vuotias ahmatti paastosi päivän ennen suoritusta.

Sama mies voitti tänä ja viime vuonna myös Coney Islandin hot dogin -syöntikilpailun. Nyt syömällä 59 hodaria 10 minuutissa. Viime kuussa mies söi 93 hampurilaista 8 minuutissa Tennesseessä ja voitti suorituksellaan parhaan hampurilaisahmijan tittelin.

Ja miten tämä liittyy hilavitkuttimiin? No ainahan pikaruoka liittyy jollain tavalla tietokonekulttuuriin. Syöttekö te pizzaa?

Lähde: edition.cnn.com

n

{democracy:164}
Edellinen artikkeliTee-se-itse savutin
Seuraava artikkeliEveryone I’ve Slept With Pillowcase, pidä listaa sänkykumppaneista

17 KOMMENTIT

 1. Onko tuo paastoaminen nyt kuitenkaan se paras ratkaisu? Eikö maha totu jo tuossa päivässä jonkun verran ruuattomuuteen, joten äkillinen suurten määrien ahminta äkistää liikaa. Minä en ainakaa ole ahmivaisimmillani täysin tyhjällä vatsalla.

 2. Joka tapauksessa aika yrjöttävä urheilulaji. En pelaisi, vaikka mitä tarjottaisiin palkinnoksi.

 3. Tuliskohan moralisoimaan… On vaan minusta vastenmielistä järjestää näitä syömiskilpailuita, kun tietää että miljoonat ihmiset kuolevat nälkään tällä pallolla.

 4. On vastenmielistä asua talossa, ku jotkut joutuvat nukkua ulkona. On tosi vastenmielistä omistaa rahaa, ku joillakin ei ole rahaa. Vastenmielistä on myös käyttää ehkiä vaatteita, koska joillakin on rikkinäisiä vaatteita. Wertti menepäs tuhomaan kotisi, polta rahasi ja hajoita vaatteesi.

 5. pitäisi vain tietää mitä ja kenen valmistamaa pizzaa tulisi syödä. paikallisen karva käden vääntämä pizzaa syö hät näppää yhden kun taas kotipizzan roiskeläppiä menee äkkiä 4-5.

 6. Ite yleensä syödessä juon niin paljon ettei ruokaa mahdukkaan paljo mitään… esim jos oon raxissa niin tulee juotua colaa maha täyteen 🙁

 7. Tuntematon, en tarkoittanutkaan että syöminen pitäisi lopettaa kokonaan, vaan että tuo ruoalla leikkiminen ja sen haaskaaminen on vastenmielistä. En tunne huonoa omaatuntoa siitä että minulla on koti,ja jollain toisella ei. Mutta jos minulla olisi kymmenen isoa lukaalia vain itselleni, kyllä tuntisin. Ymmärsitkö pointin?

 8. SP tulee colalle hintaa siinä 🙁
  Täältä hävis pizzapuffet vuosia sitten, nyt ei ole kuin buffa. pbuffetissa oli kyllä tasokkaampaa. Ei tule käytyä hinnankaan puoleen kun pizzabuffet oli 5.95 ja buffa on nykyään jo 8.95. Vuos sitte kesällä oli 6.95 ja sitä edeltäneenä keväänä vielä tuo 5.95 että iha kivasti on inflaatio purassu..

 9. En kyllä ikinä ole ymmärtänyt alkuunkaan Wertin kaltaisia ihmisiä. Jos tätä kisaa ei olisi järjestetty, olisiko se auttanut yhtään mitään niitä voiettäraukkaparkakehitysmaalapsia? Ei olisi, samat olot siellä on mässäiltiin maapallon toisella puolella ruualla tai ei. Mutta kun mässäillään ruualla, saadaan edes joillekin hyvä mieli, mahdollisesti kilpailijoille ja katsojille.

 10. Ermade, totta on, ei heillä olisi yhtään enempää ruokaa ilman tuollaisia kisoja. Kyse onkin eettisyydestä.

 11. Kaikesta epäeettisestä toiminnasta syömiskilpailut taitavat kuitenkin olla sieltä vähiten haitallisesta päästä.

 12. Asianhan voisi ratkaista sillä tavalla, että tapahtumaa sponsoroivien yritysten mainosrahoista laitettaisiin järjestäjän toimesta osa hyväntekeväisyyteen. Esimerkiksi.

 13. ”Nauttimalla 45 pizza-sliceä 10 minuutissa.” Jaa, enpä tiedä, että nauttiiko tuosta nyt niin hirveästi. 🙂

 14. Joskus muinoin meni neljä pizzaa peräkkäin, mutta kaljaa ei jaksanut juoda kuin kaksi isoa tuoppia – salaatti jäi vähemmälle.
  Ei kyllä uppoa enää, yksikin tekee tiukkaa. 🙂

 15. Jos nyt ihan oikein suomentaa niin alkuperäisen jutun mukaan paastosi ENEMMÄN kuin yhden päivän
  ”..he fasted for more than a day to prepare.”

Comments are closed.