Internetin hakukonemarkkinoita melkoisen suveneeristi hallitseva Google on tullut kunnioitettavaan kymmenen vuoden ikään. Juhlavuoden kunniaksi hakukoneyhtiö on julkaissut ”historiallisen” version hakusivusta, jonka avulla on mahdollista kokeilla, mitä aarteita webistä löytyi yhtiön vanhimman tallessa olevan, vuodelta 2001 tallennetun hakemiston perusteella.

Googlen ”juhlaversio” löytyy kokeiltavaksi täältä

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com Teknikmagasinetin avajaisissa
Seuraava artikkeliNokia 5800 XpressMusic (aka Tube) julkisettu!

6 KOMMENTIT

  1. On se verkko vaan kasvanut. Nykyään löytää mitä tahansa, mutta tuolla hakemistolla ei juuri mitään.

  2. Harvinaisen osuvasti muotiltu, Rami! Tuolla ei löydä mitään. Enää. Käytännössä kaikki tulokset tyrkkää 404sta tai muuta ’sivua ei löydy’ erroria.

  3. heikkinen, painappa tällaista kohtaa kun löydät jotain mitä haluat tsiikailla taaksepäin. ”View old version on the Internet Archive”. Silmät käteen. Kaikki sivut ei tietenkää toimi, mut suurin osa.

Kommenttien lisääminen on estetty.