Käsittääkseni toiminta perustuu resonanssi-ilmiöön, mutta korjatkaa jos olen väärässä. No, videosta se ainakin selviää niille, jotka fysiikkaa paremmin tuntevat. Toisaalta jos tällainen lykätään käteen ja pääsee kokeilemaan, niin toimintaperiaate jäänee tausta-alalle.

I-MU Vibro Speaker pitää sisällään patentoimiaan ”Super-energy crystal” -osasia. Kun laitteen kytkee mp3-soittimeen se alkaa väristä. Kämmenen kokoinen laite voidaan laskea tasolla tai sitä voidaan pidellä seinää vasten. Erilaisia pintoja vasten soittimen ääni kuuluu eri korkeudelta. Hintaa härpäkkeellä on 37 euroa. Tosin kenties alkuinnostuksen jälkeen päätyy pikkujoulupukin konttiin tai kirppikselle.

Lähde: www.cutegadgets.co.uk

Edellinen artikkeliBoin Boin on japanilaista rinnansuurennusteetä
Seuraava artikkeliJapanilainen yritys esittelee turvatyynyn vanhuksille

15 KOMMENTIT

 1. Tästä voi tulla teinien hittituote.Tyyliin Harry Potterin värisevä luuta… krhm

 2. Tälläisiä on ollut jo pitkän aikaa, mutta “Super-energy crystal” kuulostaa vaan jotenkin niin huonolta RPG:tä/Sci-Fi:ltä 😀

 3. Samantyyppisiä ollu jo pitempään myynnissä, mulla semmonen missä kiinnittyy imukupilla tasasille pinnoille. Paras ääni lähtee puisista pinnoista.

 4. Baz, tuo muotoilukin viittaa tuon olevan kuin luotu siihen! Ei muuta kun kokeilemaan! 😉

 5. Niin, yritätte nyt siis ystävällisesti vihjaista, että masturbointi välineeksi tuo on joutumassa vai? Hyi teitä!
  Tosin se oli minullakin heti ensimmäisenä mielessä =)

 6. itellä oli soundbug joka joskus sitten tippu ikkunalasista kun oli huonosti kiinni. oli hauska laittaa se hampaan tai otsan kanssa kosketuksiin 😀

 7. En ite lähtis tolla leikkimään lasipöydällä, alkaa oikeella taajuudella resonoimaan niin saa lähteä ostamaan uutta pöytää :d Olis mielenkiintosta nähdä saisko tolla oikeasti lasin hajoamaan resonanssilla.

 8. Ei noilla tehoilla varmaan mitään pelkoa hajoavista lasipöydistä tms.. Se imukuppimalli on kyllä käytännöllisempi. Bussin ikkunasta saa matka’kaiuttimeksi’ erinomaiset bassot.

 9. miten mahtaa kerrostalossa käydä jos laittaa seinään soimaan niin kuuluuko musa väkisin naapuriin seinän toiselta puoleltakin? ..ok, ok tiedän että seinien välissä on tyhjää mutta periaatteessa kuitenkin..

 10. Soundbugihan se oli joskus myynnissä, jonka idea oli samanlainen.
  Tuli kokeiltua jonkun aikaa, mutta ei oikein jaksanut alkuhuuman jälkeen innostaa niin piti pistää paluupostiin 😛

 11. Resonanssilla voidaan tarkoittaa useampaankin asiaa. a) Taajuuskorostumaa (riippui se sitten mistä tahana) b) jokun pinnan tärisemistä sen ominaisella taajuudella äänen voimasta.

  Tuo ei toimi vasrinaisesti kummankaan avulla. Ideana on vain, että tuo värisyttää sitä esinettä sen musiikin tahdossa. Esine siis värähtelee musiikin mukana ja siten aieuttaa ilmaan paineen vaihteluita, joita myös ääneksi kutsutaan. Eli tuo ei perustu mitenkään sen soitettavan esineen ”resonanssitajuuksille”, vaan tuo kyllä päästää ääntä ”koko taajuuskaistalta”.

 12. Olisikohan tästä uutta välinettä naapureitten ärsyttämiseen. Jos se saa pinnan resonoimaan, niin eikö kerrostalossa saisi myös naapurille tuotettua iloa laitteella seinään kinnitettynä?

Kommenttien lisääminen on estetty.