Neuvostoliiton tutka-aemia naruttamaan 1980-luvulla suunniteltu F-117A Nighthawk hävittäjillä lennettiin viimeiset palvelulennot kuluvan vuoden huhtikuussa. Jos mieltä on jäänyt askarruttamaan, mitä käytöstä pois jääneille stealth-hävittäjilel tapahtuu, niin nämä kuvat kertokoot karua kieltä ilmailuteknologian entisen huipun koruttomista hautajaisista. Kuvat Nevadassa sijaitsevalta Tonopahin testialueelta.

Ufobongaajien mielenkiinnon säilyttämiseksi taivaalle jää kuitenkin uudempia ”tunnistamattomia lentäviä esineitä”, sillä Nighthawk-hävittäjän korvaavat niin ikään tutkassa näkymättömät F-35 Lightning II ja F-22 Raptor -hävittäjät.

Kautta: gizmodo.com

Edellinen artikkeliJapanin uuden luotijunan huippunopeus on 350 km/h
Seuraava artikkeliNorjassa sähköautojen pysäköinti ja lataaminen on kaupungilla ilmaista